UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Friday, July 31, 2009

"LAZY BAG" too Let Go





Bag Name : Lazy bag
Size : 16" (H) x 15" (W) x 2.5"(D)
1 Poket
Simple design dengan satu button kayu untuk kelihatan menarik. 2 button di bahagian bawah untuk memberi kelainan
Quantity Available :
HARGA : RM20 (Free Delivery)
email toteboutiques@gmail.com jika berminat.

SOLD OUT - Kepada pembeli2 bag Lazy bag, penghantaran akan di buat pada hari isnin.

NO MORE FREE PYRAMID PURSE - AUGUST PROMOTION (FREE WRISTLET )







Hihii .. hiraukan HP kita yg murah tu yerk .. ceritanya ... Order akhir july dan August tidak akan menerima Pyramid Purse sebagai Free gift. Tapi saya telah menukarnya kepada Small wristlet (RM5) yg simple tapi cute .. boleh letak macam2 .. saya dah try .. camera saya pon boleh letak .. duit dan benda2 dalam purse lagilah boleh kan ... Handset.. of course tapi handset kecik arr ... Kenapa tak buat Pyramid purse.

1. Saya dah boring buat Pyramid Purse
2. Komen beberapa penerima purse (tak kukuh & tak praktical)

Harap semua pembeli suka ngan FREE GIFT yang baru ni yerk ...

BAG VIA

Thursday, July 30, 2009

BAG JUE TNB



Pattern 3 Fabric pula AC10 .. Suka tak Jue .. Harap menepati citarasa Jue, di dalam ada 5 poket. 2 poket besar untuk pamper dan 3 lagi poket kecil ...

Wednesday, July 29, 2009

BAG NUR HAYATI



Bag yang di tempah oleh Nur Hayati Roslan. Pattern 7 Fabric AC04

PERMATA HATI - GIVEAWAY



Saya memang sibuk namun saya masih ingat bahawa saya masih berhutang .. hahaha .. dalam kesibukan memenuhi permintaan saya sempat menyiapkan PERMATA HATI BAG ni untuk blogers2 di luar sana .. Ini adalah bag GIVEAWAY yang pertama... & ada 2 lagi bag menanti. Namun saya tak buat hari ni sahaja .. saya akan buka giveaway ni sampai hari isnin. Hari selasa saya bagitau pemenangnya.

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI?

SEMUA ORANG (tapi yg ada blog sebab saya nak mereka buat entry kat BLOG masing2) .. . Tak perlu jadi follower .. cuma perlu buat komen di sini dan buat Posting di BLOG masing. Beritahu Link anda.

RAMAI YANG COFUSE LAKS .. SOWIIII

1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih
3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa

Tuesday, July 28, 2009

FABRIC FB07 NISA' DIAPER BAG



Nak minta pandangan kawan2 blogers di luar sana. Elok ke saya buat ribbon hitam atau elok saya letakkan ribbon merah ... pandangan anda amat2 saya alukan... Ribbon tu sementara jer .. ribbon yang sebenar tak buat lagi ... seperti biasa ribbon gemok pilihan semua ...huhuhuh

Monday, July 27, 2009

BAG HAFIZA AHMAD (AC07 Pattern 1)



Hafiza telah menempah 2 biji Bag. Ke dua2 bag menggunakan Fabric AC06 dan AC07. Pattern no.1. Baru siap 1 biji, malam ni nak proceed dengan kain AC06 pula. Ribbon tu nanti kita tukar dengan ribbon yang gemok .. Ribbon tu untuk testing samada sesuai atau tidak dengan bag. Any comments di alu2kan ...



Alhamdulillah .. siap bag No.2 .. Pattern 1 Fabric AC06 .. sukanya bila dah siap nih ... so tinggal menunggu reaksi pembeli pula .. harap sangat dia suka sebab bag yang ke-2 ni kombinasi warna nya ilham daripada suami tercenta .. hahaha ... bila takda idea nih kenalah bertanya dia pulak kan ...

BAG UNTUK DI LET GO (RM 35.00)







Saya tengah mabuk agaknya .. sebenarnya bag ini saya buat untuk Hafiza Ahmad tapi tersilap pattern pulak .. Hafiza meminta pattern 1 tapi saya membuat Pattern 7 . Size bag ini adalah 17"(W) x 14"(H) x 4" (D) with 6 pockets inside. Sesiapa yang berminat untuk membeli Bag ini silalah email saya di toteboutiques@gmail.com. harga RM35 penghantaran percuma.

RESERVED UNTUK NOR SYAFINI

Friday, July 24, 2009

INI BAG CIK NOOR LELAWATI



kalau ada sesiapa yg mengikuti Blog ini, pasti tahu bahawa sebelum ini saya buat Red Polka Dot untuk Cik Noor, tapi saya silap kerana Cik Noor kita memilih Fabric FB20, jadi saya telah buat satu lagi bag seperti yang di kehendaki ... Pattern 7 FB20 .. Bag Polka Dot tu mulanya nak di Let go kat Tote Boutique (lelong) tapi adik kita pulak beria2 nak kan bag tuh .. so kita bagi kat die jer lah ... Harap Noor suka dan kita akan hantar esok sebab Noor dah bayar ...

BAG UNTUK IBU ARIFA



Rasanya yang ini pun Ibu Arifa mesti minta ribbon gemok .. nanti kita buat ribbon baru dan Gemok .. saya letak ribbon kaler coklat sesuai dengan jalur tuh tapi kalau ibu ARifa nak Request ribbon warna lain dialu2kan ... Kita tunggu komen Ibu ARifa baru Finalise bag ni ... Kita ade ribbon Hijau, Merah, Oren & kuning .. pilih saja yg mana .. Creme pon kita ada.. Biru .. pon ada .. pilih lah yerk .. Tapi boleh Tukar Ribbon jer yerk Ibu ARifa ..



Bag untuk Ibu Arifa - Pattern 3 Fabric AC10. Atas permintaan Ibu Arifa, kita akan gemokkan Ribbon tuh .. No hal .. CUSTOMER ALWAYS RIGHT .. hahahaha ...



Ini pula adalah Bag yang telah di ubah ribbon nya seperti yang diminta oleh Ibu Arifa. Harap dia suka ...

Monday, July 20, 2009

TOTE GALLERY



































































ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator