UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Tuesday, July 28, 2009

FABRIC FB07 NISA' DIAPER BAG



Nak minta pandangan kawan2 blogers di luar sana. Elok ke saya buat ribbon hitam atau elok saya letakkan ribbon merah ... pandangan anda amat2 saya alukan... Ribbon tu sementara jer .. ribbon yang sebenar tak buat lagi ... seperti biasa ribbon gemok pilihan semua ...huhuhuh

9 comments:

ALIFF AQILL said...

ITAM ITU MENAWAN SO SAYA VOTE FOR ITAM.. HEHE

zarin said...

hi
salam kenal
reben hitam la cantik
red n black itu menawan...

Huda said...

cantik tu kak as...
riben kale putih dah try padankan?

asmieyra said...

cik as kekalkan color itam..huhuu...caru nampak teksture bag..huhu..btul ke ayat nie???

asmieyra said...

tq sis..coz mendengar keluhan hatiinsan kecil ini utk add setting post komen..huhuu..tq so much..pasni dlm kebizian akn ku terjah selalu...

fizah said...

salam kak as,

kalu ada cth ltk riben merah, maybe blh compare..tp dr imaginasi sy, ltk riben merah, mungkin tak menaikkan seri riben itu sendiri since beg dah berwarna merah..tp kalu ltk wane hitam, ngamla sebab tak tenggelamkan keperluan riben ada di situ sbg penyeri...

dari pemikiran sy yg cetek inih~ ;)

Atiqah said...

tiqah rse putih lg cntik..hitam tu ok je..tp menenggelamkan corak putih tu..better ltk putih..

Yulie Shuriddin said...

pada saya riben putih lebih sesuai...kalau letak merah mcm xda penegasan sbb beg dh terlalu byk wrna merah...kalau hitam obvious sgt sbb black is not there...so, putih, nampak elegan dan suci...

Anonymous said...

Putih, muktamad. :)
Lagi cute kalau ribbon putih tu ada pattern jahitan jelujur kat tepi2 dia..

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator