UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Sunday, August 30, 2009

TAS KECIL SYAWAL UNTUK DI JUAL


"KAU MAWARKU" - Out Of Stock
- KAK REDZIAH
- ROSLINA
- AZURA
- HASLINA


"DARE TO CHALLENGE" OUT OF STOCK
- EFFIE
- CIKS AS TOTE BOUTIQUE


"I'M BLUISH" OUT OF STOCK
MERA - With Blue Ribbon
AZIYAN - With Blue Ribbon
NURUL HUSNA - NO RIBBON


"PINKY-PINKY" 1 BIJI AVAILABLE
Fadlina - ribbon hijau yg Gemok


" TOO SEXY" 1 OUT OF STOCK
- LIYANA No ribbon
- MUNIRA No Ribbon
- ZAITUNAH

- NURUL HUSNA

BAHAGIAN DALAM BAG - Ada 3 poket kecil . kalau nampak benag lebih tu ignore sebab saya tak sempat otong lagi benang2 tuh .. walau dah masukkan 2-3 benda2 yg penting namun masih ada ruang lagi ...

HARGE RM25 PENGHANTARAN FREE (YG NI TAKDA FREE WRISTLET) .. Sowiiii

berminat email toteboutiques@gmail.com

Note : Boleh Request ribbon kalau nak .. atau mungkin kalau nak tukar ribbon kaler ker ..


TAS KECIL SYAWAL















SLING BAG BERSAMA2 ANAK BUAH & ADIK









Semalam adik dari kampung datang .. so apalagi .. inilah peluang untuk suruh dia mencuba sling bag yang saya buat ...

Thursday, August 27, 2009

TAS KECIL UNTUK SYAWAL





Sejak beberapa hari ni tak dapat nak mengupdate hasil kerja kepada pelanggan2 ToteBoutique di luar sana. Ini semua kerana Camera kita yang tengah kong .. ni pon guna Camera lama .. Adoi .. Tak reti nak set up .. SO gambar nampak tak berapa cantik ...

Ini adalah "TAS KECIL SYAWAL" yang saya akan jual hari isnin ini. ( Saya buat bag ni bila merasa pening buat bag2 besar yg ditempah . Bila pening hilang sambung buat bag besar balik)

Ciri2 TAS KECIL SYAWAL

- 12"Lebar x 6" Tinggi x 4" depth
- 1 Poket Kecil
- Tali 11"
- Ribbon Gemok di kiri/kanan Bag
- Magnetic Snap

Kegunaan
  1. Hadiah kepada adik beradik, mak mertua, mak sendiri, sepupu sepipit dan mungkin untuk diri sendiri
  2. Boleh letak H/P, Bag duit, Angpow, Kunci & macam2 lagi sambil bergaya
Idea .. kebanyakan orang malas nak bawa bag besar.. so boleh bawa tas ini sahaja .. tidak boleh disandang tapi di jinjing .. nanti hari isnin saya akan close up bahagian dalam pulak ... dan manalah tahu kita cari model untuk menggayakan bag ni ...

akan ada beberapa biji TAS KECIL SYAWAL ready stock untuk pilihan teman2 di luar sana . Harga RM25 (penghantaran FREE) ... so isnin nanti mailah singgah kat teratak kita kay ... bag terdiri daripada Fabric2 baru dan lama .....

Thursday, August 6, 2009

TELEKUNG BAG UNTUK EFFIE





Sepatutnya saya menngunakan pattern seperti yg sebelum ini bagi Effie's Telekung Bag tapi memandangkan saya tidak mendapat kombinasi yang sesuai maka saya menggunakan Pattern no 1. Ada 1 lagi Telekung bag untuk disiapkan . selepas itu .. saya proceed dengan customer lain .. siapa punya turn pulak yerk .. nanti saya cek

Wednesday, August 5, 2009

TELEKUNG BAG FOR NORLIZA









Telekung Bag, order daripada Norliza, since dia tak kisah kain apa pon (yg penting bunga2) then saya pilih corak ini untuk dia. Alhamdulillah .. Hari ni saya dapat menyiapkan 4 bag. Esok untuk Effie pulak .

Sunday, August 2, 2009

"SIMPLY ROSY TOTE" for Julia



"Simply Rosy Tote" adalah untuk Julia. Ukuran sama seperti Lazy Bag dan Adorable Tote.

Saturday, August 1, 2009

SLING BAG MUMMY (kak Liza)





Sling Bag ni di tempah oleh Mummy (kak Liza). Khas untuk anak buahnya . Saya sulam nama si pemiliknya atas permintaan kak Liza. Terus terang saya katakan yang saya memang tak pandai lansung nak menyulam .. so.. hasilnya memang tak seperti yg diharapkan .. Harap kak liza tak kisah sangat .. Namanya agak panjang jadi saya ambil nama depan sahaja ...

"SIMPLY ADORABLE" TOTE To Let Go



Bag Name : SIMPLY ADORABLE TOTE
Size : 16" (H) x 15" (W) x 2.5"(D)
1 Poket, Magnetic snap, 23" tali
Quantity Available : 2 Units
HARGA : RM20 (Free Delivery)
email toteboutiques@gmail.com jika berminat.

No : Gambar di atas adalah di ambil ketika bag yang berisi dengan bebrapa helai pakain ...

RESERVED FOR CIKGU DYANA 1 UNITS
SOLD TO MUMMY COOL (kak Liza)

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator