UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Friday, July 31, 2009

"LAZY BAG" too Let Go





Bag Name : Lazy bag
Size : 16" (H) x 15" (W) x 2.5"(D)
1 Poket
Simple design dengan satu button kayu untuk kelihatan menarik. 2 button di bahagian bawah untuk memberi kelainan
Quantity Available :
HARGA : RM20 (Free Delivery)
email toteboutiques@gmail.com jika berminat.

SOLD OUT - Kepada pembeli2 bag Lazy bag, penghantaran akan di buat pada hari isnin.

NO MORE FREE PYRAMID PURSE - AUGUST PROMOTION (FREE WRISTLET )







Hihii .. hiraukan HP kita yg murah tu yerk .. ceritanya ... Order akhir july dan August tidak akan menerima Pyramid Purse sebagai Free gift. Tapi saya telah menukarnya kepada Small wristlet (RM5) yg simple tapi cute .. boleh letak macam2 .. saya dah try .. camera saya pon boleh letak .. duit dan benda2 dalam purse lagilah boleh kan ... Handset.. of course tapi handset kecik arr ... Kenapa tak buat Pyramid purse.

1. Saya dah boring buat Pyramid Purse
2. Komen beberapa penerima purse (tak kukuh & tak praktical)

Harap semua pembeli suka ngan FREE GIFT yang baru ni yerk ...

BAG VIA

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator