UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Friday, July 24, 2009

BAG UNTUK IBU ARIFA



Rasanya yang ini pun Ibu Arifa mesti minta ribbon gemok .. nanti kita buat ribbon baru dan Gemok .. saya letak ribbon kaler coklat sesuai dengan jalur tuh tapi kalau ibu ARifa nak Request ribbon warna lain dialu2kan ... Kita tunggu komen Ibu ARifa baru Finalise bag ni ... Kita ade ribbon Hijau, Merah, Oren & kuning .. pilih saja yg mana .. Creme pon kita ada.. Biru .. pon ada .. pilih lah yerk .. Tapi boleh Tukar Ribbon jer yerk Ibu ARifa ..



Bag untuk Ibu Arifa - Pattern 3 Fabric AC10. Atas permintaan Ibu Arifa, kita akan gemokkan Ribbon tuh .. No hal .. CUSTOMER ALWAYS RIGHT .. hahahaha ...



Ini pula adalah Bag yang telah di ubah ribbon nya seperti yang diminta oleh Ibu Arifa. Harap dia suka ...

5 comments:

ibu_arifa said...

wah bag ku dah siap. cantik :) bergayalah daku pas ni ke sekolah...terima kasih Kak As.

ibu_arifa said...

Tp mcm 'kurus' jer riben merah tu Kak As.. Kalau boleh tukar kasi dia 'gemuk sikit' mcm hadiah riben pada SYADAS bag (yang ditempah guna fabric AC10) boleh tak? saya nak warna merah ni jgk..

tp kalau menyusahkan Kas As...maaf kan saya yer.

Cik As said...

Nak gemok eh .. hihihi .. boleh .. kak as buat kecil sebab masa baca email kata nak ribbon kecil .. ingat tu besar .. haha .. takpe .. boleh di atur .. kita akan gemokkan ribbon tu kay

ibu_arifa said...

hihihi..ribbon nk cam gemok sikit..tp saiz kecil.. cam na nk ckp/terangkan ni..gemuk tp KECIL ni?
Kak As buat cam bag Syadas tu lah.

yg bag coklat tu ok...cantik. tp..nk minta tukar gemukan sikit mcm lg bag lagi satu tu jgk..warna ribbon ok! kaler coklat tu cantik :)

maaf yer Kak As..

ibu_arifa said...

dah ada rupanya gambo ribbon 'gemok' tu...ok cun..suke2..
yg bag lagi satu tu pun wat saiz cam ni gak yer.

terima kasih..

maaf yer kak As...

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator