UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Thursday, July 16, 2009

MORE TOTE



Sebelum ni pernah ada bag ni . Ini adalag order daripada Nor, pattern 7 Large size. 6 pockets & from now on, saya tak buat zippered pocket kerana kerumitan membuatnya.



Credit kepada kak Ummi kerana gabungan kain ini saya cedok daripada beliau. Beliau sungguh berbakat dalam menghasilkan bag2 yang cantik & Menarik. Saya senantiasa teruja melihat hasil bag beliau.

BAG NOORLELA ...



Ini pula adalah salah satu order dari Ms Noor. Dia dah bosan menunggu Tote Bag yang dah lama di order. Maaf yerk Noor, bukannya apa, bila dah ada 4 orang anak nih, waktu menjahit agak terhad. Bila mereka dah tidur barulah sempat menjahit. hahaha .. rasanya ramai yang macam tuh .. Order yang lain adalah Ms Pinky & red POlka Dot. Saya tak upload gambar sebab bag tu pernah di buat sebelum nih . Tapi tengoklah nanti, kalau rajin saya upload yerk ....Harap Noor suka akan combination kaler nih .... Pattern 7 Large Size katanya.



Bahagian dalam Bag. seperti yang pernah saya katakan. bag ini pon buleh jadi diaper bag, tapi besar sket. sape2 nak yang cute boleh amik Nisa' Diaper Bag . Nak yang besar, boleh pilih yang macam ni pulak ..

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator