UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Friday, July 24, 2009

INI BAG CIK NOOR LELAWATI



kalau ada sesiapa yg mengikuti Blog ini, pasti tahu bahawa sebelum ini saya buat Red Polka Dot untuk Cik Noor, tapi saya silap kerana Cik Noor kita memilih Fabric FB20, jadi saya telah buat satu lagi bag seperti yang di kehendaki ... Pattern 7 FB20 .. Bag Polka Dot tu mulanya nak di Let go kat Tote Boutique (lelong) tapi adik kita pulak beria2 nak kan bag tuh .. so kita bagi kat die jer lah ... Harap Noor suka dan kita akan hantar esok sebab Noor dah bayar ...

2 comments:

ALIFF AQILL said...

Cik As,
sukee fabby combination nyer.. dah makin tajam skill skrg eh.. harap terus sukses..

Cik As said...

Thank you cikgu ... Sokongan Cikgu memang memberi saya semangat .... Tocey tocey (bahasa mandarin) .. hihihihi

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator