UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Wednesday, July 29, 2009

BAG NUR HAYATI



Bag yang di tempah oleh Nur Hayati Roslan. Pattern 7 Fabric AC04

PERMATA HATI - GIVEAWAY



Saya memang sibuk namun saya masih ingat bahawa saya masih berhutang .. hahaha .. dalam kesibukan memenuhi permintaan saya sempat menyiapkan PERMATA HATI BAG ni untuk blogers2 di luar sana .. Ini adalah bag GIVEAWAY yang pertama... & ada 2 lagi bag menanti. Namun saya tak buat hari ni sahaja .. saya akan buka giveaway ni sampai hari isnin. Hari selasa saya bagitau pemenangnya.

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI?

SEMUA ORANG (tapi yg ada blog sebab saya nak mereka buat entry kat BLOG masing2) .. . Tak perlu jadi follower .. cuma perlu buat komen di sini dan buat Posting di BLOG masing. Beritahu Link anda.

RAMAI YANG COFUSE LAKS .. SOWIIII

1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih
3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator