UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Wednesday, July 29, 2009

PERMATA HATI - GIVEAWAY



Saya memang sibuk namun saya masih ingat bahawa saya masih berhutang .. hahaha .. dalam kesibukan memenuhi permintaan saya sempat menyiapkan PERMATA HATI BAG ni untuk blogers2 di luar sana .. Ini adalah bag GIVEAWAY yang pertama... & ada 2 lagi bag menanti. Namun saya tak buat hari ni sahaja .. saya akan buka giveaway ni sampai hari isnin. Hari selasa saya bagitau pemenangnya.

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI?

SEMUA ORANG (tapi yg ada blog sebab saya nak mereka buat entry kat BLOG masing2) .. . Tak perlu jadi follower .. cuma perlu buat komen di sini dan buat Posting di BLOG masing. Beritahu Link anda.

RAMAI YANG COFUSE LAKS .. SOWIIII

1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih
3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa

103 comments:

mamarempit said...

Salam....

mari kite cube...kot2 naseb baik kan....

mamarempit said...

sangat chantek itew bag....huu..musti smpi tmimpi2 nk dapat nih

mama alicianorman said...

askm...heheh nampak gaya nye cik as buat give away lagi....terima kasih sebab menjemput saya untuk menyertai give away ni...cantik sungguh bag ni..kalau dulu saya tak dapat dengan harapan kali ni saya boleh memenanginye...hehehe

asmieyra said...

thansk kerana jemput kt..huu..nak bt entry ker?? nak tulis apa pak yer...huhuuu

CY3.5 said...

boleh saya tahu apa yg nak ditulis? sbb nampak general.. heee..

adha said...

nak join jugak.. nanti saya buat post pasal giveaway ni yer.. jgn lupa ke blog saya.. www.adhaliana.blogspot.com

Sherry said...

wah I suka flower and design ni :)

dah blogged http://mountofcontest.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

asmieyra said...

hai sis,ni n3 tuk giveaways tue.akan update nanti lagi huhuu...tq sis
http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-permata-hati-giveaway.html

adha said...

kak,
ni yg link terus ke post giveaway.. harap2 la terpilih... http://adhaliana.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html .. tq

nanie said...

thanks kak sbb jemput sy....sy mmg minat sgt bag nie lagi2 lah colour dia yg mmg menarik lg lah mengila minatnya....harap2 dpt lah sy menang....insyallah....nanietheflowerpot.blogspot.com

sweetwannur said...

NAK JOIN....

http://sweet-wannur.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway.html

asmieyra said...

cik as done..kalo ada apa yg miss bg tau yek..huuuuuu

deemumtaz said...

Saya sangat sangat sangat suka beg ini sebab ada bunga ROSE. saya peminat bunga rose.. hehe
Nak komen pun cam x layak jer sebab saya x ler pandai menjahit. Tapi kalau kain plain dan kotak2 tu di bahagian bawah rasanya lebih cantik kot. Riben tu memang cun.

Ni entry dalam blog saya:
http://arninas.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway-from-tote.html

Atiqah said...

Salam Cik As..walaupon x pernah mng totebag cik As ni..tiqah ttp menyokong dan menghadirkan dri dlm giveaway ni..hhuhu..

bag tu dh ckup perfect di mata tiqah..ribbon tu dh mcm trademark cik As je..so semunye mmg cun dan meletop la..

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/07/toteboutique-permata-hati-giveaway.html

via said...

Salam As...thanks jemput sy join giveaway As ni...tak pernah menang tapi sy anggap kehadiran sy (chewah...)memeriahkan suasana hoho..
Beg ni cukup HOT bagi sy, kombinasi warna...memang menarik...hitam dan merah memang sesuai...ribbon tu sy rasa sangat sesuai jadi trademark cik as. Sy dah wat entry ni...

http://handmadehappines.blogspot.com/2009/07/salam-dear-readres.html

SyaHani said...

Terima kasih sebab sudi beri peluang pada saya menyertai giveaway ini. Cantik dan warna yang digabungkan cukup menyerlah. Bunga rose memberi impak classic pada beg.
Ni entry di blog saya: http://syahani.blogspot.com/search/label/Contest

nisya said...

buat beg telekong utk gi terawih ramadhan nnt syok gak ni :)

http://kobesdesign.blogspot.com

T.H said...

wah merah macam pipi I :) dah blog

http://thcorner.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

good luck to everyone!

anamarza said...

Salam Cik As,

bagi saya yg mmg rabun kombinasi warna ni tapi masih nk kasi pendapat gak..saya rasa la kan tak de apa yg perlu ditukar la..cute n nice dah cam ni

http://anamarza3.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

jom makan said...

salam Cik AS,

suka sangat sertai giveaway, cuba dan cuba lagi,hadiahnya tote bag permata hati,ikut serta tak menang x pe yang penting semangat kawan dalam pertandingan,
saya rasa kombinasi warna memang padan,tak jemu mata memandang,reben tu penyeri dah cantik tambah cantik...
http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/07/permata-hati.html#links

firahadifa said...

Akak... saya da buat entry... sila la jengukk


http://firahadifa.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

shaparin said...

I likeeeeeeeeeeeeeeeee :)
http://shaparin.blogspot.com/2009/07/sweetest-bag.html

fazilzura said...

Salam kenalan kak as..

beg tu lawa sgt2.. emm tp riben nya di tuko warna ke pink2 skit lg cun

eila said...

wahhh thanx for invite me... luv the bag so much... pinky plak tuee http://eilapinky.blogspot.com/

mila said...

hi nak join gak..

dah buat n3 nya.. meh la jenguk..
http://naufalakifmila.blogspot.com/2009/07/permata-hati-beg-tote-boutique-giceaway.html

to: mr random..

pilih la aku jd pemilik beg ini..

nia said...

salam cik as.
saya pun nak join juga
http://diraumiwalid.blogspot.com

lawa permata hati ni,waran menawan,suka.

ALIFF AQILL said...

Salam Cik As,
tq atas jemputan.. ini link n3 kite..

http://casa7997.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

komen pasal bag eh ? kita komen pandai tapi kalo suh jaet.. hurm.. tengok je la.. hehe..

kita suka fabrik dia sbb roses which i love soo much 'english style' tapi kalo dapat kain plain n kotak tu matching dgn kaler roses tu rasanya lagi gojess..

sbb yg ni nmpk cam more to red tp roses tu more to fenk.. pehtu strap tu pon kalo letak kain kotak2 baru nmpk matching.. ribbon dh canteekk sgt dah sbb letak 'ribbon gemok' kan..hehe..

wah.. komen berasap tau...

ps: sowi eh Cik As, agaknya dh camtu tabiat cg.. mintak sejengkal sedepa diberinya.. huhu..

fizah said...

salam kak as,

santek beg itu~

terimalah posting tak seberapa dariku
http://siocakecil.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

:D

CY3.5 said...

salam :)
terima kasih sbb invite utk join giveaway ni :)

beg tu sangat vadevas OK.. kalau dapat kat saya, tau la nak kerjakannya.. ngeee..

anyway, done mine @ http://apapaje.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-permata-hati-bag.html

Azie said...

Cik As, sew sweeeett.. mmg berkenan di hati. tp saya suka kalo ekor reben tu panjang sket, sket jer lagi.. dunno laa, my own preference laa kan. in total, permata hati ni mmg cun bangat. harap2 bakal menjadi permata hati saya pula..

neeway, i wrote an entry about Tote Boutique Giveaway, in my blog.. Feel free to drop by my blog : http://mylittletouch2.blogspot.

Aishah Megahasz said...

http://megahasz.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

delour said...

akak nk join jgk=D

dh wat entry kt

http://delour87.blogspot.com/2009/07/toteboutique-giveaway.html

nurzahrasafiyyah said...

First time joining!
The bag is very well presented.Cuma satu je, saya lagi suka kalau yg atas tu tukar dengan kain putih or jalur!hehe..just a suggestion

Link to my blog for the contest http://nurzahrasafiyyah.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway-at-tote-boutiques.html

Huda said...

alamak mintak komen lg eh?:)

kak as, pd pendapat sy beg itu cantik. Tp kan kenapa talinya macam tak berapa nak padan? May be boleh adjust bagi sama dgn corak bunga itu. Just my opinion :) Tak semestinya betul kan? hehe..

nanti sy wat entry k! n update link nye kat sini..

efamaira said...

Salam Cik As.. efa nak join gak nih.. dah wat dah entri nye..

http://hotsweetcorner.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

komen ek sikit je kot efa nak komen.. al maklum la efa bkn nye reti pun jait pun fail.. efa rase kalo tali tu same kaler ngan ribon tu lagi cun melecun kot tapi camni pun dah cun melecun gak.. hehe.. tapi ikhlas ar bag ni nampak sweet ar cam Cik As.. wah sempat lagi.. hek hek hek..

R LEeN said...

cantiknye.......

xsabar nk mng....leh bgaya g keje bwk beg nih...mesti rmi yg berminat....

http://toteboutique.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

nia said...

kak as
terima kasih untuk jemputan ini
sangat teruja sebenarnye

wahh
beg ini sangat la tempting
menggoda sungguh dgn gaye rosy-englishnye
sangatla terpikat dgn design ni
tapi kalo talinye kaler pinky maroon lagi vogue

pilih lah daku....hehehe

http://notdatcrafty.blogspot.com/2009/07/giveaway.html

puteh said...

salams tuan rumah... tumpang lalu... jumpe beg u nie kat blog member.. shantekkkkkk!! suka sgt english styler nyer tu... tp reben nyer beso sket arr... just my 2 cent... n way.. beg tu mmg lawoooooo..

mama alicianorman said...

wahhhhh rasanye bila saya last buat comment baru 3 org...ni nampak comment dah meningkat ke 38...heheh tak boleh jadi ni....nak juga buat komen banyak2...hahahha.. mana tau...kot2lah dapat kan..

Ok saya nak buat komen apa eh?..komen pasal baglah..memang cantik bag ni...sampai anak sedara saya pun berminat.

mama alicianorman said...

http://mummyalicianorman.blogspot.com/2009/07/cik-as-give-away.html

Cik As..diatas adalah link untuk entry saya pasal give away..chek it out ok..heheh thanks

mama alicianorman said...

saya memang meminati english style..so bag ini memang menjadi idaman saya sekarang ni...tapi nak komen sikit pasal reben tulah..betul cakap salah seorang peserta..kalau dipanjang kan sikit lagi cantik dan menawan..heheh

mama alicianorman said...

ohya lagi satu...heheh . rasanye kain kotak2 tu macam tak sesuai...kalau letak plain green lagi cantik...dan tali tu saya prefer sama kian dengan main kain yg english style tu...warna hitam canvas strap tu macam tak sesuai...

mama alicianorman said...

sebab bag tu nampak modern bila letak strap tu menampakkan bag tu macam tak sesuai...

owh..sudah macam2 yg ku komen..sorry ye cik as...saya hanya menjalankan tugas seperti yg cik as minta...heheh

shima said...

salam cik as,

tentang beg ni tak terkata nak kata apa-apa.. sebab saya suka semuanya.. memang betul-betul suka .. sebab tu nak cuba tuah kat sini...tuah manusia siapa yg tahu.

link saya:http://shima-qasehcreation.blogspot.com/2009/07/permatahati-giveaway.html

sari said...

salam cik as,

saya dahjoin giveaway ni tau..semlm dah nak antar tapi tetiba internet problem..huhu..
saya dah komen dlm n3 saya kat blog, so meh la jenguk2 yer..
ni linknya

http://saricorner.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

mamarempit said...

semalam nye tenet byk mengong....
ni link mama...lupe plak smlm....
http://norlijamal.blogspot.com

shahliza94 said...

nak join gak giveaway ni. entry ada di sini:
http://shahliza94.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

komen: beg yang sungguh comel dan menawan. cuma kalau talinya diberi sentuhan warna yang sama dengan warna ribbon mesti lagi menarik. sekian sahaja komen dari saya.

Mama Qaseh said...

Salam..

Saya suka bag itu kerana.....sbb dia schweeeettttt sgt..I loike..

Sy dh blog dh..meh le jenguk..
http://cherishlovetogether.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-permata-hati-giveaway.html

shakeymirza said...

moga2 macik random akan baik hati tuk bagi can kat saye..
suke la beg ni..nak..nak...
huk3

view entry:
http://shakeymirza.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

miela77 said...

salam...daku nak join..n entri kat sini

http://miela77.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

komen : Pada daku Permata Hati Beg nie menepati citarasa daku yang menggemari tote bag ala2 English Style nie...cuma kalau leh wat 2 compartment n ada zip kecik kat blakang beg nie. Yang lain da ok sangat da..

imma`jamal said...

beg ini sgt sweet n cumel... sy nak 1 jugak! hiksss

http://immazatul.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

niza said...

salam as...ni link entry sy ye...

http://coretanummi.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

hrp2 ader rezeki...hehehe...

Huda said...

ini link entry huda yer

http://huda1103.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

silalah usha :)

beg ini cantik dan elegant..

tima kasih...

Ibu Ayra said...

saya dah join, dah buat entri n dah komen dah...
sila jenguk yer...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

harap2 menang ler beg sgt sweet nih nih....

Azimah@Melati said...

hai salam perkenalan, saya pun dah join dah dah buat entry di blog saya...

http://azimahas.blogspot.com/2009/07/catatanpermata-hati-giveaway.html

Marisa said...

hai....

terimalah entry tak seberapa saya :

http://marisa-sakura.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-permata-hati.html

zh-ena said...

salam kak as..

ena pun join contest giveaway kak as nie..
mmg beg yg cantik sgt2..suka betul ena..hope ader peluang utk menang :D

nie link yg ena story psl giveaway kak as dlm blog ena..

http://zh-bucuk.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

Akmal said...

salam cik As
saya dah pun buat entry utk give away ni..silalah melawat ye ke
http://rumahno14.blogspot.com/2009/07/jom-jenguk-cik-as-punye-giveaway.html
bag tu bg saya dah cun sgt dah cumanya apa kata Cik As besarkan sket ribbonnye dan kalau Cik As tambah kan kuantitinye pun best gak hehehe..ramai skt yang menang nanti :)))

noorrs said...

Salam kak as
http://noorrs.blogspot.com/search/label/PERMATA%20HATI%20GIVEAWAY

AziE-rAh said...

Salam Kak As,
Mama Imran sekali lg nak join contest Kak As...
Silalah jenguk yer...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

Komen: Saya suka sgt design akak kali nie.. English Style and it look simple but nice....
Colour dia pun sweet jer, tak terlalu terang….
Reben yg Kak As guna mmg sesuai… Tp kalau dpt combinekan warna reben tu jd putih and merah pun cantik..Tambahan pula Kak As gunakan corak kotak2 putih and merah..Nampak lagi matching…
Bahagian atas, dekat dgn tali tu kalau Kak As letakkan sikit lagi kain bunga ros (English Style) ni pun cantik.
Bahagian tali tue, saya rasa warna dia tak sesuai lah… Tiba-tiba warna hitam,why not Kak As letak kain bunga ros (English Style) nie kat bahagian luar and hitam utk bahagian dlm… Mcm design yg seblm2 nie.. Lg matching and menyerlah… Sorry la kalau saya komen melampau sgt...

Cerita Cici said...

Cici pun nak cuba nasib jugak....

http://cerita-cici.blogspot.com/

Baca ye kak Cik As ye.....(wink wink)

naiz said...

nak joint juge. he.he...

::Ummi's Portal:: said...

Salam Cik AS...
Saya dah pun buat entry tuk tote beg sangat cute yang menggunakan merah as the theme....suka sangat...komen kat sini ke kat blog kita ek???
Apepun kat sini ye link nyeee...

http://sbayyna83.blogspot.com/2009/07/give-away-contest-lagik.html

harap daku ada rezeki...

ALynn said...

As-salam Cik As..

komen ye.. marbeles and awesome! Kalo ada beg kaler purple yg besh! *wink*

http://azlinsupian.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

Noor Hayati binti Mohd said...

Salam Cik As..

Nak gak beg tu..nak cuba nasib...nice colour..

http://www.dizcomel.blogspot.com

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

Salam cik As ^_^

yana dah buat entri giveaway.. nanti jalan2 blog yana ok.. tenkiu..

http://yanadzul.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

Haida Hussin said...

saya pun nak join jugak

http://haidahussin.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

liza said...

hai cik as..liza nk join jg..beg ni cute la pink gitu...bg liza fabric dan patternnye sesuai..tambah berseri dgn adanya riben ittew...trademark cik as tu...

anjung kraf said...

cik as ni link en3 ttg giveaway cik as kat blog liza...http://anjungkraf.blogspot.com/2009/07/cik-as-giveawaypermata-hati-tote-bag.html

ziha said...

Kak..kite nk join..da wat entri pon pasal giveaway ni..huhu..niblog sye

http://zihasworld.blogspot.com

harap2 ade can..hehe

Liana said...

Salam cik as...

Boleh ummi joint? Tak boleh tak per...huhuhu...Tp, ummi nak juga joint yer... Ni link ummi :)

http://ummihusna.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway.html

Harap Mr. Random pilih ummi...hehehehe

Tq,
Ummihusna

izan ishak said...

hai cik as...
cantik2 betul la totebag kat sini...
izan dah buat entri ttg giveaway ni ye!

http://diariummi.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

harap2 dptlah jadi org yg bertuah!

mama zharfan said...

salam dear

i pun nak join...trying my luck again dgn Mr Random nih..

http://suzie284.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

nanazack said...

kak as..ni nana dtg lg nak join giveaway...nnt tgk ye...

http://nanazack.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

tq...

AkMa said...

kak as sy dah wat entry give away..tengok ye..

http://toteboutique.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway.html

Ema@Red said...

Cik As..... sy dah wat giveaway tau..... nak cuber nasib dapat beg ni...... tapi mmg suker giler beg tu.....

(muke x malu ni..... salam kenal ye cik as..)

ni link saya

http://hati-ema.blogspot.com/2009/07/permata-hati-giveaway-cik-as-tote.html

Precious said...

Salam. Ini my link yer - Tote Boutique giveaway.
Hoping to win ....

siti nurbaiya said...

dah buat n3 utk giveaway:


http://nurbaiya.blogspot.com/2009/08/permata-hati-bag-giveaway.html

MamaDamia a.k.a Haiza said...

meh le jenguk entry saya tentang giveaway ni..ni link saya

http://mamaadablog.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

U-jin said...

Try my Luck...suka sgt bag ala2 english style ni...cute sangat...come to read my rest comment in this entri..

http://cumeen.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

ibu_arifa said...

salam Kak AS,

saya pun nak try juga..memang tahap gaban nyer suka kat bag nih.
ni link saya

http://ibudalila.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

NORAZLINA YAAKOP said...

Salam Cik As
Tote bag hasil kreativiti Cik As semuanya cantik dan kreatif. So cute mesti ramai teruja untuk memilikinya. Apatah lagi yang nie "FREE". Hehe untuk yang join giveaway jer yer. Cik As iena cuba lagi join giveaway nie.

eRiNsZ said...

hye cik As
eisya kater klo tambah butang butang putih.. die nak bawak beg tu pegi umah makcik(pngasuh) letak tutu(botol susu)

nyway untuk cerita lanjut sila ke umah pink kami:

http://ehemsz.blogspot.com/2009/08/ibu-with-permata-hati-cik-as.html

NORAZLINA YAAKOP said...

Cik As jenguk-jengukla rumah kita yer.

Dah buat dah entry utk giveaway nie
http://sewing-arcade.blogspot.com/

me n de alisha said...

Cik As saya pun nak cuba nasib, minta-minta ada rezekilah yer :)
Jenguklah http://mypreciousalisha.blogspot.com/

sitisifir10 said...

Cik As,

Please count me in ek...gatal tangan kanan dah :P
http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

mama tisya said...

salam cik as..1st time join giveaway..hope ada luckss...heheheh

komen utk totebag ni sgt cantik cz designnye english style so nmpk sweet & nice..i likeee....
reben adalah slh satu trademark totebag yg dihasilkn oleh Cik As samada terletak di tgh,tepi or atas bahagian bag
so cute & sweeettt......

this my link

http://mamatisya.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

MyHasla said...

Salam cik As,

Would like to join too. Pls count me in kay! Dah buat entry. Here's my link:-
http://myhasla.blogspot.com/2009/08/permata-hati-bag-giveaway.html

TQ.

Mamamanja said...

salam cik as...
ni link entry MM tentang giveaway nih

http://mamamanja79.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

totebag nih memang cantik dan cute. bagi MM yang x berseni nih x pandai la nak komen lebih2 tentang apa yang kena dan x kena... cumanya bila cantik dipandangan mata, maka cantik ler jadiknya.

sememangnya pada MM totebag ni sangat cute... memang sesuai ngan namanya permata hati.

CaMaRPuTiH said...

Salam Cik As,

Not sure penyertaan saya ni di terima ke tak tapi saya tetap mencubanyer. kalo tak terima pun xpe.. x menjadi hal pada saya. memang saya masuk last minute pun...

entry penyertaan di sini yer: http://camarputih-isya.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

cikbedahlaser said...

salam cik as...

sy try je nih..hopefuli itu tote bag sy yg punya..muahahahha...
heheheh...

terima kasih ye...
ni link nye... http://cikbedahlaser.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

atie said...

Kita nak joint gek la cik as, sempat gi tak nih.....tak kira...tak kira nak masuk gek ok,

Terima kasih, I'll try my best.
Cewah2, ayat bodek lah tu....hihi

http://mektie.blogspot.com

afsal_8281 said...

salam...

wah ramainye pengomen...sume nak beg ye?
hiii3X...

pada pendapatan saya la
sesungguhnya beg ni comel sgt2...lagi2 warna dia menarik tertarik ia mmg cantik!!
ala2 beg Anna Sui gitu kan
sweet sgt2

meh la jengah rumah saya
saya tak menang pun takpe janji
saya ada kwn kenalan baru di alam blogging
meh la ke laman saya

http://af-sal.blogspot.com

notakaki : kalo menang pun ok gak...ngeh3X

Echa said...

sempat lagi ke nak join ni??? ni entry saya.. harapnya ada la tuah.. hehehe..

http://ecatir.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

ummiaqeef said...

saya dah join..sila la terjah blog saya..

http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway_03.html

tq..

mamaAliff @ salmi said...

akak...

silalah jengok blog saya yerk..jgn malu2..:p

http://ozzyorange.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-permata-hati-giveaway.html

tq

::It's Me:: said...

akak, saya dah join...
jemput datang blog saya

http://www.zanmyly.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

tq.

oya@mamahamzah said...

jemput jenguk entry saya...
i like ....

http://sharewithoya.blogspot.com/2009/08/tote-boutique-permata-hati-dari-kak-as.html

saveme_zero said...

sangat sweet la,boleh buat beg diapers anak ni..hehehe. mcm vintage pun yer. so sweet

ASMAH ANIZAN said...

eee.. lawa laa

Fida Blog's said...

hai cik as,
kali ni mesti sempat kan kan kan..
ni link saya, jemputlah ushar2 ye. tq

http://nrfida.blogspot.com/2009/08/tote-boutique-permata-hati-giveaway.html

AcuRose said...
This comment has been removed by the author.
AcuRose said...

cikAs
Ni entry acu utk giveaway nih :)
jemput jenguk eh..


http://acurosecraft2u.blogspot.com/2009/08/permata-hati-giveaway.html

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator