UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Tuesday, June 23, 2009

TERIMA KASIH



Terima kasih di atas sokongan rakan2 BLOG yang menyertai Giveaway kali ini. Penyertaan melebihi 20 Blogers2 yang sememangnya Kreatif. Oleh itu saya telah menambah sebiji Bag. Bag ini buka nEffie's telekung Bag tapi dalaman dan sizenya adalah lebih kurang. Bezanya cuma, bag ini mempunyai tali yang panjang dan boleh di sandang serta ribbon untuk menutup bag. Maknanya, kena ikat dan kalau rasa rajin buatlah ribbon. Tu ribbon yang saya ikat memang tak cantik ... hihihih .. tetapi kerana si penerima nanti seoranng yg kreatif maka sudah pasti boleh buat ikatan yang lebih cantik.

Bag ini pula bukan untuk penyertaan paling Kreatif tetapi berdasarkan pilihan secara random daripada RANDOM.ORG. Setiap penyertaan akan diberi number dan number itu yg akan digunakan untuk proses pemilihan itu.

Ada hadiah lain2 ke .. buat masa ini, ini sajalah sebab saya terlalu sibuk menjahit. Tapi manalah tahukan tiba2 saya menambah satu lagi .. insyaallah...

Siapakah juri untuk memilih entry Kreatif tu .. Saya perkenalkan Mr Pejo (suami saya ) yang sememangnya rajin membuka Blog saya dan melihat semua entry berulang kali .. hahaha .. takda kerja lah gamaknya ... so GOOD LUCK

Note : sila masukkan bag ini kedalam entry anda tentang giveaway Tote Boutique.. jika x masuk nama anda tidak akan ada dalam RANDOM ORG nanti tapi masih entitle utk masuk bg effie;s telekung bag. JANGAN CONFUSE , ANDA HANYA UPDATE ENTRY LAMA JER .. TAMBAH GAMBAR BAG JER ... ATAU MUNGKIN NAK KOMEN SKET 2

Sunday, June 21, 2009

Inside View Tote Bag Cik As



Inilah adalah pandangan bahagian dalam Tote Bag dari Tote Boutique. Setiap bag akan mempunyai 6 poket atau 5 poket (bergantung kepada size bag) . Namun, customer2 Toteboutique boleh memilih untuk mempunyai jumlah poket yg sedikit.Tali pula menggunakan webbing & kain.

Ukuran Bag adalah
- Small Tote (14"(W)x10"(H)x5"(D)
- Medium Tote (15"(W)x12"(H)x5"(D)
- Large Tote (17"(W)x12"(H)x5/6"(D)

Panjang tali 22"/24"

i) Mulai minggu ini, semua bag tidak akan menggunakan tali getah untuk menutup bag tapi saya telah mengupgrade kepada magnetic Button. nampak lenih cantik lah gitu .. Harga masih sama.

ii)Setiap pembelian akan mendapat percuma samada
- Pyramid Purse
- Coins Purse
(bergantung kepada stock)

iii) Harga bagi Colour Pencil Case yang terbaru adalah RM10.00. Kalau beli banyak blh dibincangkan harganya.

1v) harga terbaru bagi Pyramid Purse adalah di dalam lingkungan RM1.50- RM2.00 bergantung kepada kualiti kain dan jangkamasa permintaan.

v) jualan efiie's telekungbag hanya akan bermula pada bulan 7 sahaja. Jika anda memesan dalam bulan 6, saya akan hanya mula membuatnya bulan 7 kerana saya hendak menyiapkan Bag2 yang telah di order.

jika ada sebarang pertanyaan sila email saya di toteboutiques@gmail.com

BLUE PYRAMID PURSE









Pyramid Purse ini di tempah oleh Puan Aniza. Katanya untuk kawannya. So, theme untuk wedding kawan Puan Aniza ni Blue & white . Harap Puan Aniza suka dengan Pyramid Purse ni.

Wednesday, June 17, 2009

COLOUR PENCIL CASE FOR THIS WEEK




Too Green PC





Ma complicated PC





Ms Pinky Colour Pencil Case - Efamaira punyer





RED Snoopy Pencil Colour Case - Nur Syahirah Punyer





BLUE Snoopy Pencil Colour Case - Nur Syahirah Punyer

Saturday, June 13, 2009

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY









Untuk pertama kalinya TOTE BOUTIQUE membuat Giveaway. Ianya adalah Effie's Telekung Bag (bersempena nama salah seorang pelanggan yg mencadangkan saya membuat bag ini). Bag ini berbeza dari Tote yang saya jual sebelum ini di mana talinya agak pendek dan tidak boleh disandang. Selain dari itu hanya terdapat 4 poket dan tiada zippered pocket. Sizenya juga agak pendek berbanding tote yang saya jual sebelum ini . So, agak cutelah juga . Bag ini khas untuk mengisi telekong anda. Kan Ramadhan dah nak samapi. Kepada sesiapa yg rasa nak bubuh telekung dia kat dalam Bag nih sila2kanlah masuk giveaway nih. Untuk memenangi bag ini, caranya adalah amat mudah ;

1) Hanya follower TOTE BOUTIQUE sahaja yang layak menyertai Giveaway ini. So, sudi2lah jadi follower kite yerk!
2) Buat posting tentang Giveaway ni Se KREATIF mungkin (link kan ke Entry ini) kerana BAG ini hanya untuk Entry yang paling Kreatif & Cun melecun.
3) Hanya perlu memberi 1 komen sahaja (lebih x apa) didalam entry ini dan di dalam komen tersebut mestilah memberitahu saya link anda tentanng GIVE AWAY ni.

Mudah sangat ... & jika entry banyak saya mungkin akan menambah bilangan Giveaway.

Giveaway period (14th June 2009-24th June 2009) - RESULT 26th June 2009

Singgahlah di Blog-Blog mereka ini yang sememangnya KREATIF .
  1. - ZAIRIEFFA
  2. - CIKGU DYANA
  3. - SWEET WANNUR
  4. - VIA
  5. - EFAMAIRA
  6. - HAIDA HUSSIN
  7. - UMMI ALIA
  8. - AMLYNYX
  9. - HASNOR
  10. - ARNINAS
  11. - JURRA SEW CUTE
  12. - SYAHNUR
  13. - MAMA AQILL
  14. - LYDIA
  15. - OLI
  16. - MUMMY NALIYA
  17. - WAN ANIS SORFINA
  18. - IBU AYRA
  19. - SEWING ARCADE (Norazlina Yaakob)
  20. - SHAREWITHOYA
  21. - UMMIAQEEF
  22. - ATIQAH
  23. - MAMA HAKIMI
  24. - MAK LANG
  25. - HUDA
  26. - UMIE
  27. - ASMIEYRA
  28. - MUNIRA
  29. - YATIE CHOMEY

SILA UPDATE SAYA KALAU SAYA TAK MASUKKAN ANDA DALAM LIST DI ATAS. MUNGKIN SAYA TAK NAMPAK

BLOGERS YANG LAYAK UNTUK MASUK DALAM RANDOM ORG

  1. zairiefa
  2. Cg Dyana
  3. Sweet Wannur
  4. via
  5. Efamaira
  6. haida hussin
  7. mama aqill
  8. oli
  9. mummy naliya
  10. ummiaqeeff
  11. atiqah
  12. mama hakimi
  13. maklang
  14. huda
  15. ummie
  16. asmieyra
  17. munira
  18. yatie chomeyl
  19. Norazlina yaakob

Thursday, June 4, 2009

MS PINKY PYRAMID PURSE





Tuesday, June 2, 2009

SLING BAG UNTUK FAZRINA







2 POKET DALAM
1 ZIPPERED POCKET
1 POKET LUAR
40" TALI

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator