UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Friday, October 30, 2009

BAG UNTUK ESOK - PENGHANTARAN

- aziyan
- Farina
- Aida
- Kak Zie
- Ms Loo
- Liyana
- Fatin Nabihah
- Adiniah
- Afidah
- Nor Yusnita

(kesemuanya akan menerima Free Wristlet)

Kepada yang di atas , sila email kan alamat anda kay ..
Dalam masa yang sama saya akan email anda untuk butir2 pembayaran dan penghantaran

Saya akan sediakan List.. untuk minggu hadapan hari ahad ni pula

TERIMA KASIH

PURPLE & RED FLOWER TOTE FOR SALE



PURPLE FLOWER TOTE
Size : 14"(w)x 10"(H) x 4.5"(D)
3 pockets
24" Stripes
Price RM35 (Free delivery except for Sabah Sarawak add RM5)

- Nor Yusnita
- Afidah Arif
- Farina




RED FLOWER TOTE
Size : 17"(w)x 12"(H) x 5"(D)
1 pockets
24" Stripes
Price RM30(Free delivery except for Sabah Sarawak add RM5)

- Ms Loo Pulau Pinang
- Nor Yusnita
- Afidah Arif
- Kak Lin
- Liyana

ALL SOLD OUT
Kepada yg membeli , sila buat pembayaran dan email detail pembayaran kepada tote boutique. Penghantaran esok

THANKS

Thursday, October 29, 2009

JUALAN TOTE BOUTIQUE ESOK

SALAM ..

JEMPUTLAH DATANG KE TOTE BOUTIQUE ESOK ..

ADA BEBERAPA BIJI BAG UNTUK DI JUAL ..
.

Wednesday, October 28, 2009

MAKE UP BAG UNTUK DIRI SENDIRI





Sejak saya mula membuka Tote Boutique iaitu dalam bulan 5 , tanpa saya sedari saya sudah pun membuat hampir 100 biji Totes yang di order oleh teman2 blogger di luar sana. Alhamdulillah .. ini rezeki anak2 .. Jadi semalam saya telah membuat sebiji make up Bag untuk diri sendiri kerana sejak membuat tote yg di tempah, saya sendiri tidak mempunyai bag. So, di kira credit kepada diri sendiri ... Dan kepada teman2 di luar saya TERIMA KASIH ..

"BAG ALAT TULIS CIKGU SAYANG"









Ini adalah Small Tote yang saya buat untuk Liyana. Saya namakan bag ini sebagai "BAG ALAT TULIS CIKGU SAYANG". Bag ini besar dan sesuai untuk dijadikan bag meletakkan alat tulis. Kenapa anda perlu ada "BAG ALAT TULIS CIKGU SAYANG"

  1. Saya ada banyak alat tulis
  2. Saya perlukan sesuatu yang berbeza
  3. Saya memerlukan bag yang serbaguna
  4. saya special
  5. Hanya saya sahaja yang tahu kenapa saya perlukan nya
Bag ini Ber zip dan akan saya letakkan 1 poket di dalam sebab melalui info yang saya dapat ( dr. cikgu Suhana) dia perlukan ruang untuk letak scientific calculator .... Besarnya lebih kurang cam Tas Syawal ...

Harganya RM25 ( MAAF, TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN) PENGHANTARAN KENA TAMBAH RM5 . Order untuk "BAG ALAT TULIS CIKGU SAYANG" di buka namun saya tidak berjanji bila bag akan siap memandangkan saya akan menyiapkan banyak order yang pending ... Saya masukkan list

To Cikgu Suhana .. macam mana .. ok tak?

Monday, October 26, 2009

BAG FARINAL82


BAG LIYANA


TOTE - FATIN NABIHAH



Tuesday, October 20, 2009

WRISTLET UNTUK BABYIBU CONTEST



Nak tahu lebih lanjut masuklah ke Babyibu Site. Anda pasti sukerrr

Friday, October 16, 2009

ORDER DARI SRI KANDI PANTAI TIMUR



















Tuesday, October 6, 2009

DIAPER BAG - KAK LIN



BAG HASLINA













Bag-bag ini sebenarnya telah siap sebelum raya lagi tapi disebabkan suami saya outstation, jadi saya tak dapat nak hantar pada tuannya ... Ribbon yg coklat tuh spesel sket . sebenarnya bag2 saya hanya akan ada ribbon plain sahaja tapi ntah macam mana ada lebihan dari ribbon hair clips so saya letakkan. Kira bonus utk Haslina.

Untuk pengetahuan semua saya tak mempunyai masa yang panjang untuk menjahit .. Afiq sekarang dah masuk 10 bulan. Dah mula nak bertatih . Jadi perhatian kena beri lebih sket. nak memanjat sana dan sini, mengutip benda2 masuk ke mulut. Abangnya yg 2 tahun pon sama. Nakalnya makin menjadi-jadi. Jadi bag2 yg di order saya buat slow2. Saya kena pastikan kualiti bag sesuai dengan wang yg dikeluarkan .

Harap sabar menunggu ..

Friday, October 2, 2009

TINY WINNIE WRISTLET



Item Name - TINY WINNIE WRISTLET
Size- 5.5" (w) x 4.5"(H)
Price RM10
Shipping cost (semenanjung RM5) (Sabah Sarawak RM8)


TW01







TW02



TW03 - SOLD TO AMY




TW04




TW05




TW06




Email Toteboutique if interested

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator