UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Thursday, December 31, 2009

BAG TO LET GO



Pink Flower Tote
Size 15" (w) x 11.5"(H) x 5" (D)
Pocket 6
boleh di buat sebagai Diaper Bag
Harga RM 30
Free Wristlet
- RESERVED BY KAK ROHAYA



Blue Flower Tote
Size 15" (w) x 11.5"(H) x 5" (D)
Pocket 6
boleh di buat sebagai Diaper Bag
Harga RM 30
Free Wristlet
- RESERVED BY LIYANA

Bag di atas tidak mendapat respond dari tuan punya nyer .. so saya terpaksa me Let Go bag ini .. sesiapa yang berminat blehlah email saya di toteboutiques@gmail.com ...

Monday, December 21, 2009

BAG MS HAZA



BAG MS CUTE



Thursday, December 17, 2009

CANTIK KAN







Hari ni tak rasa nak masukkan bag2 yg telah siap .. almaklumlah .. camera pon hentah ke mana. Tapi rasa teruja untuk masukkan BLOG kawan kita yg rajin masuk blog kita nih .. lihat hasil kerja tangannya .. cantik kan ... and gambar di atas tu adalah gambar handmade jewelry dr sherry & Cik AS .. gambar bag tuh ... hahaha .. Sherry menang salah satu giveaway toteboutique dan dia sungguh baik hati meletakkan handmade jewelry bersama-sama dengan bag yg dimenangi .. Thanks Sherry ..

So .. sesiapa yg berminat utk mendapatkan unique handmade jewelry, sila masuk ke BLOG SHERRY ..

Wednesday, December 16, 2009

BAG AZ JUNNIOR


Tote Bag


2 x Telekung Bag
1 x Sling Bag
1 x Colour Pencil Case


1 x Tote Bag
1x Sling Bag
1x Colour Pencil Case
6 Free Wristlet

Thanks for shopping

Friday, December 11, 2009

ORDER DARI CIKGU SUHANA











Order ini adalah dari Cikgu Suhana
- Tote Bag
- Wristlet (FOC)
- Sling Bag
- Red Snoopy PC
- Blue Snoopy PC
- Green Polka Dot PC

Note : Sling Bag plain tanpa apa2 accessories. Bercadang nak letak butang tapi kena tunggu Green Light dari tuan punya bag.

Thursday, December 10, 2009

BAG PUAN SYAFINAZ



1 Biji Diaper Bag (4 poket sahaja seperti yg di minta)
2 Biji Wristlet
1 Makeup / Toiletries Bag
Thanks for Shopping Syafinaz

Wednesday, December 9, 2009

KOKO TOTE FOR SALE !





KOKO TOTE
PRICE = RM30
(Free delivery semenanjung & Add RM5 Sabah Sarawak)
Qty available = 5 Units
17" Width x 15" Height x 3" Depth
Panjang Tali 24" end to end
Poket 1

SOLD OUT
Kepada pembeli, penghantaran akan di buat pada hari sabtu ni .. Terima kasih !

Interested email toteboutiques@gmail.com

Tuesday, December 8, 2009

BAG-BAG YG TELAH SIAP


SLING BAG CIK ROHAYA

SLING BAG ARRISA - PUAN AZIAH




SLING BAG CIK ZAI

Wednesday, November 25, 2009

NEW SLING BAG PATTERN Timmy V2 - UTK MENGGANTIKAN PATTERN LAMA






Ini adalah Version 2 Timmy Sling Bag. Saya dah tak buat pattern lama memandangkan saya rasa pattern V2 ini 2 kali ganda lebih baik dan lebih practical untuk digunakan . Kepada mereka2 yg pernah order dengan saya sling bag dan masih belum saya buat, nampaknya akan menerima V2 ini .. namun sebelum saya buat saya akan tanya samada ok atau tidak ....

Ciri2 bag Timmy V2 ni
- Berpenutup
- Size 8/7" Tinggi x 9/8" lebar
- Tali 38"/42:
- 1 inside poket
- Magnetic snap

Saya teramat berpuas hati selepas menghasilkan bag ini dan saya harap mereka yg menerimanya nanti sama seperti saya .. di ilhamkan dari sling bag saya mondani New York (hubby beli masa dia study kat US) . Saya suka sangat ngan bag tuh ...

Mungkin ramai yg ternanti order masing2 .. buat masa ini memang slow sket sebab hal2 yg x dapat dielakkan

Monday, November 9, 2009

IQAH'S BOUTIQUE TAG/LABEL






Wednesday, November 4, 2009

BAG , BAG DAN BAG LAGI ..











Friday, October 30, 2009

BAG UNTUK ESOK - PENGHANTARAN

- aziyan
- Farina
- Aida
- Kak Zie
- Ms Loo
- Liyana
- Fatin Nabihah
- Adiniah
- Afidah
- Nor Yusnita

(kesemuanya akan menerima Free Wristlet)

Kepada yang di atas , sila email kan alamat anda kay ..
Dalam masa yang sama saya akan email anda untuk butir2 pembayaran dan penghantaran

Saya akan sediakan List.. untuk minggu hadapan hari ahad ni pula

TERIMA KASIH

PURPLE & RED FLOWER TOTE FOR SALE



PURPLE FLOWER TOTE
Size : 14"(w)x 10"(H) x 4.5"(D)
3 pockets
24" Stripes
Price RM35 (Free delivery except for Sabah Sarawak add RM5)

- Nor Yusnita
- Afidah Arif
- Farina




RED FLOWER TOTE
Size : 17"(w)x 12"(H) x 5"(D)
1 pockets
24" Stripes
Price RM30(Free delivery except for Sabah Sarawak add RM5)

- Ms Loo Pulau Pinang
- Nor Yusnita
- Afidah Arif
- Kak Lin
- Liyana

ALL SOLD OUT
Kepada yg membeli , sila buat pembayaran dan email detail pembayaran kepada tote boutique. Penghantaran esok

THANKS

Thursday, October 29, 2009

JUALAN TOTE BOUTIQUE ESOK

SALAM ..

JEMPUTLAH DATANG KE TOTE BOUTIQUE ESOK ..

ADA BEBERAPA BIJI BAG UNTUK DI JUAL ..
.

Wednesday, October 28, 2009

MAKE UP BAG UNTUK DIRI SENDIRI





Sejak saya mula membuka Tote Boutique iaitu dalam bulan 5 , tanpa saya sedari saya sudah pun membuat hampir 100 biji Totes yang di order oleh teman2 blogger di luar sana. Alhamdulillah .. ini rezeki anak2 .. Jadi semalam saya telah membuat sebiji make up Bag untuk diri sendiri kerana sejak membuat tote yg di tempah, saya sendiri tidak mempunyai bag. So, di kira credit kepada diri sendiri ... Dan kepada teman2 di luar saya TERIMA KASIH ..

"BAG ALAT TULIS CIKGU SAYANG"









Ini adalah Small Tote yang saya buat untuk Liyana. Saya namakan bag ini sebagai "BAG ALAT TULIS CIKGU SAYANG". Bag ini besar dan sesuai untuk dijadikan bag meletakkan alat tulis. Kenapa anda perlu ada "BAG ALAT TULIS CIKGU SAYANG"

  1. Saya ada banyak alat tulis
  2. Saya perlukan sesuatu yang berbeza
  3. Saya memerlukan bag yang serbaguna
  4. saya special
  5. Hanya saya sahaja yang tahu kenapa saya perlukan nya
Bag ini Ber zip dan akan saya letakkan 1 poket di dalam sebab melalui info yang saya dapat ( dr. cikgu Suhana) dia perlukan ruang untuk letak scientific calculator .... Besarnya lebih kurang cam Tas Syawal ...

Harganya RM25 ( MAAF, TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN) PENGHANTARAN KENA TAMBAH RM5 . Order untuk "BAG ALAT TULIS CIKGU SAYANG" di buka namun saya tidak berjanji bila bag akan siap memandangkan saya akan menyiapkan banyak order yang pending ... Saya masukkan list

To Cikgu Suhana .. macam mana .. ok tak?

Monday, October 26, 2009

BAG FARINAL82


BAG LIYANA


TOTE - FATIN NABIHAH



Tuesday, October 20, 2009

WRISTLET UNTUK BABYIBU CONTEST



Nak tahu lebih lanjut masuklah ke Babyibu Site. Anda pasti sukerrr

Friday, October 16, 2009

ORDER DARI SRI KANDI PANTAI TIMUR



















ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator