UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Sunday, August 30, 2009

TAS KECIL SYAWAL UNTUK DI JUAL


"KAU MAWARKU" - Out Of Stock
- KAK REDZIAH
- ROSLINA
- AZURA
- HASLINA


"DARE TO CHALLENGE" OUT OF STOCK
- EFFIE
- CIKS AS TOTE BOUTIQUE


"I'M BLUISH" OUT OF STOCK
MERA - With Blue Ribbon
AZIYAN - With Blue Ribbon
NURUL HUSNA - NO RIBBON


"PINKY-PINKY" 1 BIJI AVAILABLE
Fadlina - ribbon hijau yg Gemok


" TOO SEXY" 1 OUT OF STOCK
- LIYANA No ribbon
- MUNIRA No Ribbon
- ZAITUNAH

- NURUL HUSNA

BAHAGIAN DALAM BAG - Ada 3 poket kecil . kalau nampak benag lebih tu ignore sebab saya tak sempat otong lagi benang2 tuh .. walau dah masukkan 2-3 benda2 yg penting namun masih ada ruang lagi ...

HARGE RM25 PENGHANTARAN FREE (YG NI TAKDA FREE WRISTLET) .. Sowiiii

berminat email toteboutiques@gmail.com

Note : Boleh Request ribbon kalau nak .. atau mungkin kalau nak tukar ribbon kaler ker ..


11 comments:

Azura said...

salam cik as....
saya nakkan tas syawal tu leh tak.....
saya nak yg "kau mawarku"
pleaseeeeeee....

Anonymous said...

cik as, saya nak "i'm bluish" satu, tambah ribbon eh.. reserve utk saya yer.. reserve tau!!

ameerah
mira_049@yahoo.com

Precious said...

Uihh ... cantik nyer! Nak ... tak nak! Nak ... tak nak? Hmmmm ...

munira said...

salam cik as...
saya nak beli yg TOO SEXY tu but without the ribbon ya!
book utk saya ek :D

CY3.5 said...

bila nak kena bayar ni cik As?

Cik As said...

Aziyan ...

Bila2 masa sebab bag dah ada

Anonymous said...

saya nye dah pos ker? =)

~Ameerah

munira said...

saya pun nak tanya gak nih. dah pos ke tas syawal ni agaknya ek cik as? harap2 dapat sebelum raya sbb nak bg hadiah raya kat MIL ni, hehehe...

aspalila said...

Salam Semua ..

Untuk Tas "KAU MAWARKU" penghantaran telah di buat pada hari jumaat lepas menggunakan perkhidmatan Register. Expected sampai hari selasa nih. Untuk yang lain hari Rabu ini menggunakan POS LAJU expected samapi Hari khamis..

Thanks

McFLuRry_MaNIaC said...

salam...
nk request ntuk kain tas ni bley x?
kalo bley nk kain tas 2 gmbr kartun2...
cm tote y kt bwh ni de y gmbr snoopy...
so kalo y garfield ke bley x?
pape kartun pn xbape kesah sgt tp bkn snoopy la kz snoopy 2 anjing..huu
(sebenarnya ske gk snoopy,tp sbb anjing nk request kartun len la)

farhana
fanalati@gmail.com

hasyukor said...

salam...comel la...kalu sy nk order yg dh out of stock, boleh ker?

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator