UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Thursday, August 27, 2009

TAS KECIL UNTUK SYAWAL





Sejak beberapa hari ni tak dapat nak mengupdate hasil kerja kepada pelanggan2 ToteBoutique di luar sana. Ini semua kerana Camera kita yang tengah kong .. ni pon guna Camera lama .. Adoi .. Tak reti nak set up .. SO gambar nampak tak berapa cantik ...

Ini adalah "TAS KECIL SYAWAL" yang saya akan jual hari isnin ini. ( Saya buat bag ni bila merasa pening buat bag2 besar yg ditempah . Bila pening hilang sambung buat bag besar balik)

Ciri2 TAS KECIL SYAWAL

- 12"Lebar x 6" Tinggi x 4" depth
- 1 Poket Kecil
- Tali 11"
- Ribbon Gemok di kiri/kanan Bag
- Magnetic Snap

Kegunaan
  1. Hadiah kepada adik beradik, mak mertua, mak sendiri, sepupu sepipit dan mungkin untuk diri sendiri
  2. Boleh letak H/P, Bag duit, Angpow, Kunci & macam2 lagi sambil bergaya
Idea .. kebanyakan orang malas nak bawa bag besar.. so boleh bawa tas ini sahaja .. tidak boleh disandang tapi di jinjing .. nanti hari isnin saya akan close up bahagian dalam pulak ... dan manalah tahu kita cari model untuk menggayakan bag ni ...

akan ada beberapa biji TAS KECIL SYAWAL ready stock untuk pilihan teman2 di luar sana . Harga RM25 (penghantaran FREE) ... so isnin nanti mailah singgah kat teratak kita kay ... bag terdiri daripada Fabric2 baru dan lama .....

11 comments:

Anonymous said...

comel & practical - esp bab2 letak duit raya.
boleh tau size & ada pocket or divider ke?

Anonymous said...

Book utk akak 1 ye.

Kak Redziah - rusila trg

Cik As said...

Orait kak Redziah

Bag kak Redizah yg kak Redziah order tu masih on lagi ke? .. sebab saya tak buat lagi ..

Cik As said...

Bag ni simple .. takda divider, tapi ada satu poket kecil .. nanti isnin kita tunjuk bahagian dalam bila dah berisi benda2 yg sepatutnya

Anonymous said...

Cik As.. mira nak book 1... reservekan ye...
mira nye totebag yg mira order still on ye.. bebila siap pun tak pe.. tapi beg syawal ni nak sblm syawal la.. hehee.... =)..

~Ameerah
mira_049@yahoo.com

Azura said...

cik As
saya nak satu leh tak...... tinggalkan satu yek...
yg saya order dulu tu jadi gak tau....
pleaseeeeeee....



Azura Ab Aziz
markyang@gmail.com

CY3.5 said...

cik As,
saya nak 1 :))
hopefully ni kira order la ye?

aspalila said...

aDA BERMACAM WARNA DAN JENIS KAIN .. SAYA HARAP MASUKLAH HARI ISNIN NI YERK SEBAB TAKUT NANTI KALAU SAYA RESERVEKAN TAK CANTIK LAKS .. TAPI INSYAALLAH .. ADA BANYAK NANTI

farhah said...

salam kak saya nak order tote bag dah seminggu lebih send emel tapi x der reply.

aspalila said...

yer ker .. akak mungkin overlooked .. nanti kita cek skali lagi ...

munira said...

ni yg tak sabar2 nak tunggu isnin ni.
cik as, saya pun nak reserve satu tas kecil ni, nak buat prezen kat mak mentua :)

order saya utk 4 totebags tu still on ye...

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator