UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Saturday, August 1, 2009

SLING BAG MUMMY (kak Liza)





Sling Bag ni di tempah oleh Mummy (kak Liza). Khas untuk anak buahnya . Saya sulam nama si pemiliknya atas permintaan kak Liza. Terus terang saya katakan yang saya memang tak pandai lansung nak menyulam .. so.. hasilnya memang tak seperti yg diharapkan .. Harap kak liza tak kisah sangat .. Namanya agak panjang jadi saya ambil nama depan sahaja ...

7 comments:

Cik As said...

Alahai ..

selepas siap jahit baru terasa yg nama elok ditengah2 .. tapi harapnya si pemilik akan suka ..

CIK AS

Azura said...

kat tengah pun cantik gak le..... sweet sgt

afsal_8281 said...

cute sgt sling bag ni
pandai la cik as buat eh
kagum

cHik said...

klu nkm tempah beg ni..tapi nak name saye yang disulam tu..bulih?pastu nak kaler pink?bulih tak?

che ann said...

kat tepi pun ok..stylo sikit..

aspalila said...

Afsal_8281

Tima kasih .. Sikit2 bolehlah ..

cHik
Boleh chik tapi chik kena email saya

Che Ann ..
Stylo yerk .. tu lah .. nasib baik yg mengorder kata okay ...

Sherry said...

cantik :) dapat x email saya?

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator