UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Saturday, June 13, 2009

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY









Untuk pertama kalinya TOTE BOUTIQUE membuat Giveaway. Ianya adalah Effie's Telekung Bag (bersempena nama salah seorang pelanggan yg mencadangkan saya membuat bag ini). Bag ini berbeza dari Tote yang saya jual sebelum ini di mana talinya agak pendek dan tidak boleh disandang. Selain dari itu hanya terdapat 4 poket dan tiada zippered pocket. Sizenya juga agak pendek berbanding tote yang saya jual sebelum ini . So, agak cutelah juga . Bag ini khas untuk mengisi telekong anda. Kan Ramadhan dah nak samapi. Kepada sesiapa yg rasa nak bubuh telekung dia kat dalam Bag nih sila2kanlah masuk giveaway nih. Untuk memenangi bag ini, caranya adalah amat mudah ;

1) Hanya follower TOTE BOUTIQUE sahaja yang layak menyertai Giveaway ini. So, sudi2lah jadi follower kite yerk!
2) Buat posting tentang Giveaway ni Se KREATIF mungkin (link kan ke Entry ini) kerana BAG ini hanya untuk Entry yang paling Kreatif & Cun melecun.
3) Hanya perlu memberi 1 komen sahaja (lebih x apa) didalam entry ini dan di dalam komen tersebut mestilah memberitahu saya link anda tentanng GIVE AWAY ni.

Mudah sangat ... & jika entry banyak saya mungkin akan menambah bilangan Giveaway.

Giveaway period (14th June 2009-24th June 2009) - RESULT 26th June 2009

Singgahlah di Blog-Blog mereka ini yang sememangnya KREATIF .
  1. - ZAIRIEFFA
  2. - CIKGU DYANA
  3. - SWEET WANNUR
  4. - VIA
  5. - EFAMAIRA
  6. - HAIDA HUSSIN
  7. - UMMI ALIA
  8. - AMLYNYX
  9. - HASNOR
  10. - ARNINAS
  11. - JURRA SEW CUTE
  12. - SYAHNUR
  13. - MAMA AQILL
  14. - LYDIA
  15. - OLI
  16. - MUMMY NALIYA
  17. - WAN ANIS SORFINA
  18. - IBU AYRA
  19. - SEWING ARCADE (Norazlina Yaakob)
  20. - SHAREWITHOYA
  21. - UMMIAQEEF
  22. - ATIQAH
  23. - MAMA HAKIMI
  24. - MAK LANG
  25. - HUDA
  26. - UMIE
  27. - ASMIEYRA
  28. - MUNIRA
  29. - YATIE CHOMEY

SILA UPDATE SAYA KALAU SAYA TAK MASUKKAN ANDA DALAM LIST DI ATAS. MUNGKIN SAYA TAK NAMPAK

BLOGERS YANG LAYAK UNTUK MASUK DALAM RANDOM ORG

  1. zairiefa
  2. Cg Dyana
  3. Sweet Wannur
  4. via
  5. Efamaira
  6. haida hussin
  7. mama aqill
  8. oli
  9. mummy naliya
  10. ummiaqeeff
  11. atiqah
  12. mama hakimi
  13. maklang
  14. huda
  15. ummie
  16. asmieyra
  17. munira
  18. yatie chomeyl
  19. Norazlina yaakob

89 comments:

EFFA YUSOF said...

effa ada buat entry pasal bag giveaway ni...memang berkenan betul dgn beg2 yg ade ni..

meh le singgah. harap2 berjaya...hihihi

http://zairieffa.blogspot.com/2009/06/ku-jatuh-cintapada-beg-itu.html

sweetwannur said...

nak..nak join gakkkk...tingin tote bag tu..cantekkk!!!

sweetwannur said...
This comment has been removed by the author.
sweetwannur said...

jom sume..kita pakat join giveaway ni..yuhuuuu!!!

Cik As,Wannur dh wat entry utk giveaway ni..

http://sweet-wannur.blogspot.com/2009/06/idaman-hati-jiwa-dan.html

Idayu said...

teringin gak nk beg cik as ni. hihi :) tp tak kreatif nk menyusun ayat.bila ada idea ayu post n3 ye.

ALIFF AQILL said...

Salam Cik As..
Kita dah buat entry ' kelam kabut' tp harap dapat menang..

http://ikramimran.blogspot.com/2009/06/giveaway-by-tote-boutique.html

kalau la Cik As buat giveaway ni time cuti skolah aritu, sure entry kita x 'kelam kabut' sgt.. :)

xper la, kalau ada rezeki xkemana..

Cik As said...

ALiff Aqil,

Takpa, nanti entry itu boleh di edit kan .. kalau FREE-FREE nanti edit lah entry tuh .... lagipun saya akan tengok semua entry tu pada end of Giveaway period. Sekarang saya masukkan LINK supaya ada orang lain boleh masuk BLOG Aliff Aqill. AT the same time boleh tambah pembaca utk Blog Aliff Aqill kan .. :)

ALIFF AQILL said...

ehehe..
taksubnyer kita nak menang.. harap2 kita ada masa nk mngedit nnti.. (tp rasa cam xdak masa jer :( )
tu la, dah tau xdak masa nk gak buat sbb hati x senang, keje lain pon xleh buat selagi xbuat entry ni..
dok tungu free kang melepas lak nk masuk giveaway ni..

;p

Ummi Alia said...

assalamulaikum..cik as. lia ni.
dah lama dah kenen2 blog cik as ni..mmg tetarik sgt ngan keje cik as..semuanya cantik, tampak teliti n kemas..

i now u follower..cik as sudikanlah singgah ke blog sya...tunggu i iklan u nya giveaway k...

Cik As said...

To Aliff Aqil,

Kalau dah rezeki tentu tak ke mana kan ..

To Ummi Alia,
Tima Kasih kerana suke tengok2 hasil kerja kita. Tak sabar juga nak tunggu iklan Lia. Iklan tau jgn x iklan.

via said...

hello Cik aS.....kITE DAH wat spesel entry ni pasal giveaway nih...meh lah nengok..kut2 leh menang...hehehe
http://handmadehappines.blogspot.com/2009/06/queen-new-challenge-winning-tote.html

Cik As said...

Via ..

seronok baca story tu .. Memang Kreatif .. sesiapa yg baca sure suke nyer ... Good Luck

efamaira said...

salam Cik As.. yea akhirnye dah siap entri tuk giveaway Cik As ni.. nati Cik As sudi la gi jengok tapak semaian yea.. hehe..

http://hotsweetcorner.blogspot.com/2009/06/jatuh-chinta-lagi-tapi-pada-siapa.html

Cik As wish me luck yea.. n kengkawan sume gud luck.. ;D

SyahNur said...

nak join jugak.. tp x sempat nk buat entry lagi.. cantik beg telekung ni.. mesin cik as rosak ke mggu lepas? tension kan kalo mesin rosak bile tgh ade bnyk tempahan? tp x pe, org masih ramai order dr cik as, seronok bile ramai tempah kt kite kan?? hehe.. bile la plak turn kite ni?? cik as da 2 kali buat giveaway.. kite je x buat2 lg ni.. x sempt betul plus mcm x bersedia lagi.. hehe.. insyaallah by this week, x pun next week kot nk buat..

SyahNur said...

cik as, hebat2 la penyertaan kali ni.. semuanya best2 n kretif2.. alamak sy x sekreatif itu.. agak2 layak x? mcm malu je.. hehe..

Cik As said...

itulah Syahnur,

bersungguh2 mereka. Cubalah .. tak cuba mana tahu kan .. :)

Effie said...

heheheeh...YOU'VE MADE IT...i love it...

Effie said...

tak sangka akak buat kan that bag...me want one..i will email you.Why dont add in a zipper..that would be nicer..:)

memang best..especially...for terawih..puasa is just around the corner

Haida Hussin said...

Salam Cik As, saya pun nak join jugak. First time ni.. rasa berdebar2lah pulak. Cantik sangat beg tu. Teringin sangat. Anyway saya dah buat entry di blog saya
http://haidahussin.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

a m l y n y x said...

salam Cik As,
saya sgt2 berminat join contest ni, maka saya pon dah buat entry. silalah cekidaut!

http://amlynyx.blogspot.com/2009/06/giveaway-lagi.html

tQ =]

Ummi Alia said...

Cik as...come2.. c ur giveaway in my blog now

Cik As said...

ummi & Amlynyx

Thanks sebab kesudian menjoinkan diri masuk Giveaway nih .... I dah put your link kat dalam entry ni ...

ALIFF AQILL said...

wah Cik As,
nmpknya mcm sambutan semakin menggalakkan.. niat nk tambah gift dah ade kan, rasanya x lama lagi confom la tu niat tu.. :p

(hari-hari melawat kedai Cik As.. saje nk tgk perkembangan beg yg membuatkan ramai blogger jatuh centa.. termasuk la org yg mengkomen.. hehe )

Hasnor said...

waaa nk jugak..ahaha

http://cik-ixora.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

Tq

Hasnor said...

isk..ilam plak comment td..sy cube lg skali..

ni entry sy

http://cik-ixora.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

deemumtaz said...

Salam. Harapnya jd rezeki Athif. Beg2 kat butik ni mmg cun melecun dan very inspired.
kiranya lepas habis berpantang ni teringin nak belajar buat beg la plak. So, kalau menang beg ni boleh ler bergaya sakan dulu sebelum pandai buat sendiri.

http://arninas.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

Jurra said...

Salam cik As, saya suka sangat la dgn beg ni! Memang cantik! Saya nak buat utk sendiri memang susah..heheh..Cuba nasib la kalau boleh dapat..

Tak dpt pun .. nanti saya nak cik As buatkan utk saya juga.. boleh kan?

Ini entry saya
http://jurra-sewcute.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway-by-cik-as.html

SyahNur said...

akhirnya, sy telah berjaya membuat entry utk giveaway ni.. sile la jenguk entry sy yg x begitu kreatif itu.. hehe.. http://syah-nur.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

Cik As said...

alhamdulillah

LyDia DeLia said...

laaa..sempat lagi ke lydia nak join ni, cik as??
nanti lydia wat entry ehh..hehehe..

efamaira said...

wah nmpk nye sambutan semakin rancak ni Cik As.. confirm la ni memang Cik As kena tmbh lg satu bag nih..

MamaAqil said...

SALAM CIK AS, SAYA PON DAH JOIN..NIE LINK SY K..

http://mamaaqil.blogspot.com/2009/06/effies-telekung-bag.html

Cik As said...

wsalam ..

terima kasih kerana sudi masuk giveaway ni yerk ....

MamaAqil said...

cik as, banner yg perang yg mana satu, tak jumper pun perangnyer

Cik As said...

alah .. x kisah lah Mama Aqil .. yang pastinya entry Mama Aqil memang ROCK .

MamaAqil said...

ok2 cik as, dah jumpa pon, masa mula2 buka, xnaik banner tu, berkali buka, baru nak tunjuk diri dia, huhu...thank anyway

efamaira said...

aiii.. efa dtg lagi.. (sila ikut rentak dendang dtg lagi) huhu.. saje je nak tau perkembangan terkini ari2 duk ziarah umah Cik As ni tapi memandangkan tak yah bg komen bnyk2 ziarah dendiam je la.. hehe..

Cik As said...

Hihihihi ..

Efa ..
blh katakan kat kebanyakan Blog yg saya masuk mesti ada Efa ... isk .... baguih betul lah Efa nih .. pastutlah ramai yg sayang

Alviana said...

i would like to join. count me in :)

LyDia DeLia said...

cik as,..lydia dah buat entry..pi la spot check ehh..hehehe..

ALIFF AQILL said...

salam Cik As,
sbb dah biasa melawat giveaway Cik As, bz caner pon kita tetap nk menyinggah gak.. huhu..

semakin ramai ni Cik As, caner nak buat nak kasi menang bag tu.. :(

apa kata Cik As proceed jer dgn niat nk tambah gift tu ? baru senang ati sket, kalo x risau jer..

(suka-suka hati jer nak demand kan ? keke.. )

Cik As said...

hihihihih ,,,

tu lah kan .. kalau tak bz insyaallah kita tambah .. tp skrg nih cam bz jerk .. tapi kalau ada rezeki x kemana ...

by the way .. semalam ade kate minat ngan satu fabric tu kan .. cg nak tukar fikiran ke .. nak tukar blue polka dot kepada kain tuh .. apa2 bagitau sebab utk cikgu x buat lg nih . sempat kalau nak tukar

ALIFF AQILL said...

owh.. bz eh ? tu la, suka2 hati kita jer kan.. kita tau bz, cam la org len x bz.. kalo bleh tukar cantek gak pastu tolong buat siza agak2 leh masuk kertas A4, besar sket pon xper.. kita nak combination sama cam effie's bag k, ada plain n stripe.. bleh x camtu ?

pastu satu lagi, link kita tukar.. edit blog skali ada prob lak..

new link..

http://casa7997.blogspot.com/wowwee.html

ALIFF AQILL said...

salah add link plak..

http://casa7997.blogspot.com/2009/06/wowwee.html

:O

ALIFF AQILL said...

sorry Cik As,
kali ni link yg permanent sbb blog lama kita prob..
yg atas tu tompang umah lain jap tp dah delete sbb kita dah ada umah baru.. hehe..

http://fadoubled98.blogspot.com/2009/06/giveaway-by-tote-boutique.html

ALIFF AQILL said...

tq Cik As..
mesti 'poning pale acik' layan karenah cekgi ni sorang kan.. hehe..

dah ler nak bag free pastu mcm2 hal lak..

:P

Cik As said...

ihihiiii ..
itu namanya bersungguh-sungguh .. x salah kan.. usaha tangga kejayaan .. by the way pattern untuk Bag kain baru tuh guna pattern yang sama macam hari tu kan .. pattern 7?

ALIFF AQILL said...

ehhehee..
tu la, teserlah kesungguhan itu.. yo-yo ooo jer, cam xmo kasi can org lain lak..

pattern 7 tapi style effie's bag.. nak tali n part atas stripe, pastu plain ada ribbon n baru kain bunga.. leh x camtu ? yg penting muat file or buku saiz A4 ( standard saiz kertas kosong)dan request aritu yer.. :)

kita ni lasak, bag pon kena lasak gak sket.. hehe..

(kita ada hajat, nnti bila dah email kita bgtau eh ;p )

efamaira said...

yeeeaahhh.. salam n selamat pagi sume..

cam biase la ziarah tuk ketahui perkembangan terkini..

cg diana pindah umah.. cantek umah cg diana.. bunge2 tu efa suke.. huhu..

tp totebag Cik As lagi efa suke.. huahuahua..

jgn mare ek cg diana.. ;P

ALIFF AQILL said...

tu la efa,
sokmo muka kita jerkat kedai or umah Cik As..
harap2 la tuan empunya x jemu.. kekeke..
eh, xper.. kita pon sookaa bangeet dgn tote bag Cik As..

(pindah umah kes salah sendiri.. seb baik jumpa tutorial nk buat instant umah.. kalo x menumpang tido umah efa or Cik As ler.. heheee)

efa, bunger2 tu free jer.. gi arr tgk kat blog kita mana nk rembat bunger2 tu.. ekekee..

efamaira said...

OoOOoo.. cg diana bunge2 tu leh rembat ek.. tp effie's bag Cik As tu efa leh rembat tak?? ekekeke..

cg diana kite wat kedai Cik As ni cam tempat tuk borak2 lak ek.. hehe..

Cik As ape nak wat sudi2 la yea layan kerenah kite org ni.. ;P

Cik As said...

hahahaha ...

sabar2 efa ... Kia kat sini lak ade problem ngan komputer kita ... adoi .. ni pon guna laptop husbang .. komputer kita ade problem ... kita takda laptop macam sesetengah org tu .. hihihii .. sape yerk :) ... lepas ni kalau husband gi opis alamat takleh nak tenet kat komputer ar .. huhuhuhuhu ...

rumah Baru cg diana memang cantik .. english stylke gitu .. kata orang "I LIKE" .. nanti kita nak jengok2 juga site yg cikgu diana bg tu .. nak buat english style juga ....

ALIFF AQILL said...

Cik As,
kita mang skee english style tp kat umah sebenor xleh buat, asben ckp nmpk semak so kita buat 'kat umah maya kita'.. hehe..

try la Cik As, x susah tp hasilnya .. "I LIKEE"

;O

oli said...

salam cik as,
terima kasih kerana membuat giveaway ni...telah membuat entry giveaway ni...

ni link entry saya...
http://notitlepunya.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway-effies-telekung.html

oli said...

salam Cik As,

Terima kasih kerana membuat giveaway dan sponsor beg yang beitu cantik...saya dah buat entry untuk give away ni...

ni link saya

http://notitlepunya.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway-effies-telekung.html

thanks!!

wansteddy said...

confirm dah join... pls visit my blog

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

efamaira said...

salam n gud morning.. efa dtg lagi hehe..

Cik As pjm kedai sat no nak pomot jap.. hehe..

sempena ngan bulan ni bulan giveaway sbb ramai benor wat giveaway maka dgn ini efa pun wat la giveaway gakss.. hehe..

so Cik As n kengkawan sume sudi2 la joint yea..

psttt.. Cik As jgn mare ek efa pomot kat kedai Cik As ni.. hehe..

senyum... ;)

Wan Anis Sorfina said...

cik as, wan dh join
http://wananissorfina.blogspot.com/2009/06/cik-as-giveaway.html

Ibu Ayra said...

cik as, ros dah wat entri... jemput lah ke sana...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

NORAZLINA YAAKOP said...

Cik As,

Iena cuba lagi...

NORAZLINA YAAKOP said...

Cik As,
Iena dah join... check it http://sewing-arcade.blogspot.com/

sharewithOya said...

salam kak as .... saya dah promote habis habisan blog kak as ni (especially tentang beg handmade akak tu)... Emmm kalo ade rezeki dapek la den beg yang comel tu, huhuhu...(bukan kipas ek...)

Entry saya-sila KLIK:

http://sharewithoya.blogspot.com/2009/06/mari-mari-sertai-tote-boutique-giveaway.html

ummiaqeef said...

cik as,
saya pun dah join..sila lah jenguk ke blog saya..

http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

salam ziarah!

Atiqah said...

Cik As, finally tiqah dh wat entry utk beg ni..huhu..idea budak2 je..hopefully dptla..

visit my blog
http://atiqah-naa.blogspot.com

Mama Hakimi said...

Cik as.. kita dh wat entry spesel..

lom tutup kan?

http://familyhakimi.blogspot.com/2009/06/giveaway-by-tote-boutique.html

efamaira said...

salam n gud morning Cik As.. efa dtg lagi hehe.. tiap2 ari mesti efa dtg kedai Cik As ni jengok2 si effie's bag tu..

;)

ALIFF AQILL said...

Cik As,
semakin hangat sambutannya.. sokmo la ramai yg skee dgn tote bag Cik As yg gojess, cun + mabeless tu..

:p

efamaira said...

Salam.. aiii.. Cik As memang efa nak dtg jengok memalam ckit sbb pagi tadi efa bz ckit duk ngire komen2 tu.. adehhh.. naik juling dah ha mate efa nih.. pastu ptg tadi kuar ni baru je balik.. smpai je umah on pc masuk blog nmpk lak Cik As nye msg kat chat box.. mekasih Cik As sudi gak jengok umah efa.. hehe..

jom makan said...

nak join gak la,beg tu cantik,harap-harap boleh dapat...

jom makan said...

http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/06/jom-ke-blog-sweetwannur-sweet-wannur.html...

Idayu said...

cik as..
ayu dh post entry.Nanti cek ye.harap2 menang la kali ni.
terima kasih cik as ^^

efamaira said...

salam.. efa dtg lagi.. hehe..

kat komen kat komen box sndiri takut pecah lak kan.. hehe..

so komen la kat sini.. bley kan Cik As.. hehe..

ari2 duk intai effie's bag tu..

Cik As said...

Idayu ..

leh bagi link x?

ALIFF AQILL said...

Cik As,
xdak 'good news' ker? ehehe..

ps: kot2 ler nk umum tambah hadiah.. wakaka..

umie said...

salam Cik As..

umie nak jgak la join k..blog ayu selalu promote giveaway ni tp umie x pernah nak join pun tp klai umie berminat la nak join gak..beg tu comel la..

maklang said...

cik As, last day dah dekat, baru sempat nak buat N3..he..he...mana tau ada rezeki kan...:)

Huda said...

Salam,

Cik As, saya sudahpun menjadi follower Cik As.
Saya juga sudahpun membuat entry untuk this Giveaway :)

Selamat membaca!
http://huda1103.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

aspalila said...

mari lah join Umie ... kalau ummie kreatif sure leh menanng ..

To ALif Aqill ..
tentu ada .. tapi itu masa announcement nanti .. hihihihi

umie said...

Cik As..umie dah wat n3 pasal giveaway ni..umie xreti la nak wat ayat yang berbunga dan kreatif tu..tp yang penting..beg tu memang cute la..thumb up utk cik As...umie pun dah jd follower cik As tau...

http://umikgadismelanau.blogspot.com

ALIFF AQILL said...

Salam Cik As,
Saya edit dh sket entry tu.. Rajin2 jemputlah melawat yer..

hehe..

(bersungguh hati nk menang ni.. )
:P

asmieyra said...

sekali open this blog terus jatuh hati..so nak join ler giveawy nie..huhu...
http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

:: m.u.n.i.r.a :: said...

salam cik..
dek kerana gagal dapat tote hari itu
ku mau join jua yang ini
(dengan harapan dapat juga ya)hehehe

dan ini entri saya
http://munira.inter.net.my/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

harap boleh luangkan masa tuk membacanya
serta beri komen ya!thanks

efamaira said...

salam Cik As efa dah edit dah entri nye..

huhu.. semangat ni.. semangat nak menang..

hehe.. ;)

eRiNsZ said...

sempat lagi tak eRin join nie
nak jugak join...

http://ehemsz.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveawaycik-as.html

ALIFF AQILL said...

Cik As,
sambutan menggalakkan n kreatif2 sume penyertaan..Stanby panadol utk Mr Pejo siap2, kot nnti pening nk memilih..

hehe..

hang_lipur said...

Cik As....
Terimalaa penyertaan lewat drpd saya...

http://acitnadey.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

thanks!!!!

yatie chomeyl said...

salam cik as,

last minit entry..snmpt lg kan sbb kata tutup 24june..jd selagi tak pukul 12, masih 24 jun kan? hehe hope entry st di terima

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

BabyIbu said...

Salam

Last minute entri...

http://babyibu.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

MyHasla said...

salam tuan rumah,
baru nak mencuba nasib. Tapi dah tutup rupanya. hehehe! Really admire the tote bag.

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator