UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Tuesday, June 23, 2009

TERIMA KASIH



Terima kasih di atas sokongan rakan2 BLOG yang menyertai Giveaway kali ini. Penyertaan melebihi 20 Blogers2 yang sememangnya Kreatif. Oleh itu saya telah menambah sebiji Bag. Bag ini buka nEffie's telekung Bag tapi dalaman dan sizenya adalah lebih kurang. Bezanya cuma, bag ini mempunyai tali yang panjang dan boleh di sandang serta ribbon untuk menutup bag. Maknanya, kena ikat dan kalau rasa rajin buatlah ribbon. Tu ribbon yang saya ikat memang tak cantik ... hihihih .. tetapi kerana si penerima nanti seoranng yg kreatif maka sudah pasti boleh buat ikatan yang lebih cantik.

Bag ini pula bukan untuk penyertaan paling Kreatif tetapi berdasarkan pilihan secara random daripada RANDOM.ORG. Setiap penyertaan akan diberi number dan number itu yg akan digunakan untuk proses pemilihan itu.

Ada hadiah lain2 ke .. buat masa ini, ini sajalah sebab saya terlalu sibuk menjahit. Tapi manalah tahukan tiba2 saya menambah satu lagi .. insyaallah...

Siapakah juri untuk memilih entry Kreatif tu .. Saya perkenalkan Mr Pejo (suami saya ) yang sememangnya rajin membuka Blog saya dan melihat semua entry berulang kali .. hahaha .. takda kerja lah gamaknya ... so GOOD LUCK

Note : sila masukkan bag ini kedalam entry anda tentang giveaway Tote Boutique.. jika x masuk nama anda tidak akan ada dalam RANDOM ORG nanti tapi masih entitle utk masuk bg effie;s telekung bag. JANGAN CONFUSE , ANDA HANYA UPDATE ENTRY LAMA JER .. TAMBAH GAMBAR BAG JER ... ATAU MUNGKIN NAK KOMEN SKET 2

30 comments:

maklang said...

canteknya beg tu Cik As..berkenan kat kain dia..

Cik As said...

terima kasih ,, saya pun suka ngan kain dia

ALIFF AQILL said...

ade ke xder komen kita td erk ?

Eyna's said...

Betul tu as...suke sangat beg yg guna kain ala2 english style tu...

Bleh tempah buat beg guna kain tu tak???

Sy ni...teringin gak nak sertai giveaway tu...tapi memandangkan diri x kretip...terpaksalah tutup mata je tgk adiah yg lawa2 tu...huhu

umie said...

salam..cik as, umie dah updatekan gambar beg ni kat blog umie..meh la tengok.

Cik As said...

To Aliff Aqill,

Saya dah cek .. tapi rasanya cg dyana lupa nak buat entry bag baru tu .. buat tau .. nanti melepas pula untuk masuk dalam list random Org.

To Umie,
Baru saja lepas cek .. wah cepat sungguh yerk

To eyna's
Bag hijau utk yg kreatip, bag english flower untuk pemilihan secara ramdom so kalau ada rezeki bleh dapat. cubalah

Atiqah said...

Cik As..tiqah dh msukkn beg baru tu dlm entry Cik As Giveaway..

silalah tgk..

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/06/cik-as-giveaway.html

ALIFF AQILL said...

Cik As,
kita dah update entry.. sila buat lawatan skali lg yer.. nk tgk bertuah x kita utk random choice ni.. aci ker kalau org yg sama dpt beg2 tu ?

(kes takot melepas dua2 beg, tu yg tny camtu.. huhu.. )

ALIFF AQILL said...

eh, kita baru perasan.. buat entry baru eh ? kalo edit n update entry sedia ada tu kira x ?

oli said...

cik as,
baru perasan...
sy dah masukkan beg tu ke dalam entry giveaway...harap menepati syarat-syarat pertandingan laaaa

Wan Anis Sorfina said...

cantekk, kain dia English style ~

Cik As said...

To Aliff Aqil,

Sorang bleh menang satu Bag jer ... lain kali kalau ada rezeki lebih saya buat lagi ....

ummiaqeef said...

cik as,
saya dah update ye entry ni..sila lah lawat..

http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

TQ

Haida Hussin said...

Hi cik as,
saya dah buat entry.. tak sure kena buat entry baru or update yg lama so saya buat dua2.
ni yang baru..
http://haidahussin.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway-tambah-1-lagi.html
ni yang lama
http://haidahussin.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html
sorilah.. dah terangkan pun tak faham2.

Idayu said...

baru perasanla cik as..buka lg ke ni??

Idayu said...

Cik As,
ayu dh post n3 psl beg ni.^^
Lawa sgttttttt...^^

Cik As said...

idayu blh bagi link tak?

asmieyra said...

update dari entry yang lame...tq..http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

Hasnor said...

huhu, bleh update kt entry lama je ke? ke kene buat entry baru? by bila kene submit?

asmieyra said...

cik As this update for tote bag giveaway..check it out..http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html
just for confirmation u receive my msg or not...

wansteddy said...

okes.. kita dah update giveaway n pasal beg baru ni. tqvm

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

Huda said...

Cik As, sy pun dah update :)
hanya mencuba..kalau ada rezeki, Alhamdulillah :)

http://huda1103.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

:: m.u.n.i.r.a :: said...

saya dah update ye cik as

http://munira.inter.net.my/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

yatie chomeyl said...

salam cik as,

last minit entry..snmpt lg kan sbb kata tutup 24june..jd selagi tak pukul 12, masih 24 jun kan? hehe hope entry st di terima

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

via said...

Ohh sukanya ngan english flower tu...look so klasik dan VINTAGE...daku minat sungguh lah....nanti saya akan update entry sy yer...

BabyIbu said...

my link

http://babyibu.blogspot.com/2009/06/tote-boutique-giveaway.html

MamaAqil said...

salam cik as, sy dah update entry sy, silalah pegi jengok yer...tak sabaq tunggu nama pemenang di umumkan...

via said...

Cik As sy dah wat entry ni..hehehe...

NORAZLINA YAAKOP said...

Salam Cik As,
Sila lah buat sport check ke rumah iena yer...

a m l y n y x said...

salam.
ya Allah saya baru perasan ttg ni. dah terlewat ke saya update cik as. xpelah saya nak update jgk. huhu

ni link sy http://amlynyx.blogspot.com/2009/06/giveaway-lagi.html

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator