UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Sunday, June 21, 2009

Inside View Tote Bag Cik As



Inilah adalah pandangan bahagian dalam Tote Bag dari Tote Boutique. Setiap bag akan mempunyai 6 poket atau 5 poket (bergantung kepada size bag) . Namun, customer2 Toteboutique boleh memilih untuk mempunyai jumlah poket yg sedikit.Tali pula menggunakan webbing & kain.

Ukuran Bag adalah
- Small Tote (14"(W)x10"(H)x5"(D)
- Medium Tote (15"(W)x12"(H)x5"(D)
- Large Tote (17"(W)x12"(H)x5/6"(D)

Panjang tali 22"/24"

i) Mulai minggu ini, semua bag tidak akan menggunakan tali getah untuk menutup bag tapi saya telah mengupgrade kepada magnetic Button. nampak lenih cantik lah gitu .. Harga masih sama.

ii)Setiap pembelian akan mendapat percuma samada
- Pyramid Purse
- Coins Purse
(bergantung kepada stock)

iii) Harga bagi Colour Pencil Case yang terbaru adalah RM10.00. Kalau beli banyak blh dibincangkan harganya.

1v) harga terbaru bagi Pyramid Purse adalah di dalam lingkungan RM1.50- RM2.00 bergantung kepada kualiti kain dan jangkamasa permintaan.

v) jualan efiie's telekungbag hanya akan bermula pada bulan 7 sahaja. Jika anda memesan dalam bulan 6, saya akan hanya mula membuatnya bulan 7 kerana saya hendak menyiapkan Bag2 yang telah di order.

jika ada sebarang pertanyaan sila email saya di toteboutiques@gmail.com

4 comments:

Atiqah said...

Cik As
de x kain colour purple??

sy berkenan sgt purple..ssh nk jmp beg colour purple..

Cik As said...

Buat masa ni cuma ada kain yang berbunga purple .. betul kata Atiqah, susah nak cari kain yang berwarna Purple ..

sharewithOya said...

wah... terros giles kak as buat sume bag2 tu... saya minat tapi tak reti... kureng seni sket tangan nih.......

MamaFaMi said...

Kalaulah mama punya kesabaran dan bakat untuk menjahit secantik ini, alangkah bestnya...

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator