UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Wednesday, July 15, 2009

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY 2









MENANGILAH NISA' DIAPER BAG - GIVEAWAY PERIOD ( BILA2 masa sahaja akan di tutup, mungkin sekejap lagi, mungkin malam ni, mungkin esok ... so, cepat2 masuk )

Senang sahaja caranya :
- Beri komen (tak yah banyak 1 sahaja cukup memberitahu link anda tentang giveaway ni)
- Hanya Follower yang layak masuk
- Cuba teka berapa banyak manik dalam bekas ni
- HINT

Tinggi : 10cm
Diameter atas : 12cm
Diameter bawah : 8cm
Diameter manik : 1cm
Jumlah lebih daripada 200 biji
beli di SSF - pernah guna sedikit untuk buat Pyramid Purse
JUMLAH terhampir akan menang - (kalau tepat lagilah boleh menang)
Beritahu jumlah tekaan anda dalam BLOG anda dan saya akan lawati Blog anda ... jangan lupa link kan ke tote boutique tau ...

nanti kalau ada Clue lagi , saya akan masukkan ... GOOD LUCK

HINT 750 - 790 (No ganjil)

31 comments:

EFFA YUSOF said...

Kak As, effa dah buat entry pasal giveaway ni...gi la baca....:D

http://zairieffa.blogspot.com

nanazack said...

cik as, kalo bkn follower, leh join gak ke?hehehe..nk try my best nie (^_^)...nnt singgah my blog yek...

http://nanazack.blogspot.com

mirah said...

Salam k As, ni mirah yg email akak pagi tadi. Saya pun ada buat entry psl giveaway ni di http://nmirah.blogspot.com/2009/07/toteboutique-giveaway-2.html.

ALIFF AQILL said...

Salam Cik As,
jenguk umah kita.. nombor baekk punyaa kita kasi.. hehe..

http://fadoubled98.blogspot.com/

jom makan said...

http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html#links
nak join la...

efamaira said...

yeaaahhh.. akhirnye siap gak entri ku.. huhu..

semangat nih.. okeh Cik As efa dah teka dah..

efa pun kasi nombor baeekk punyeee gak tu.. hehe..

sile2 la jenguk yea..

http://hotsweetcorner.blogspot.com/2009/07/jom-teka-teka-giveaway-from.html

Atiqah said...

okey tiqah nk join gak...x kisah la diaper bag ke..tiqah layan je...

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/07/toteboutique-giveaway-2.html

Haida Hussin said...

salam cik as,

saya dah buat entry dah

http://haidahussin.blogspot.com/2009/07/toteboutique-giveaway-2.html

ibu_arifa said...

salam kak As,

dah pun dah siap kan entry yg diperlukan tu berserta jawapannya sekali. jom lah singgah blog saya.
http://ibudalila.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway.html

eRiNsZ said...

salam cik As...
erin nak join jugak....

ke rumah pink erin yek:
http://ehemsz.blogspot.com/2009/07/give-away-cik-as.html

lebiu

miela77 said...

Salam Kak As,

Daku dah wat entri n teka kat sini ek...

http://miela77.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

moga2 tekaanku tepat dan mengena...huhuhu

adyx_nisaq said...

akak! sy dah buat entry n link pasal contest n giveaway ni! masuk blog sy tau tengok jawapan sy! kalau la betui...heheh dapat bergaya ngan 2 beg sempene nm i nih hihihihi..pening nak kira tau..puas dok kira siap lukis2 lagi heheheh..

AziE-rAh said...

Salam Cik As,
Mama Imran pun nak join contest ni...
Sudi2 la jenguk blog Mama Imran erk...
1st instinct lagi..
Jenguk.. jgn tak jenguk key...

http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/07/kedai-gaban-giveaway.html

idah@mamaizzya said...

salam cik as,
kiter pun nak join gak..sempat lg kan...
nnt jenguk yek "umah" kiter

http://mamaizzya.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway_16.html

shida said...

dah buat entry pasal giveaway ni ...
dah jadi follower &
dah bagi jawapan kat blog saya nun...

nanti leh ler semak...harap2 betul la tu ...: )

http://mamashida80@blogspot.com

Cik As said...

mAMASHIDA .. TAKLEH MASUK SEBAB KITA TAK DI INVITE .. HUHUHU

Me said...

Dah add blog list :)
Sya pun dah bagi jawapan kat...
http://shaparin.blogspot.com/2009/07/how-many.html
Betul ke? Hehehe.

shaparin[at]yahoo[dot]com

BabyIbu said...

Entri dari BabyIbu..

Bismillahhirohmanirrahim..

http://babyibu.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

Amin..

Echa said...

Ini entry dari saya...

http://ecatir.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

::It's Me:: said...

SALAM

Dah add dalam bloglist...
pehtu saya dah bagi jawapan kat blog saya...http://zanmyly.blogspot.com

TQ

me n de alisha said...

salam kenal...
Saya sudah joint this contest gak ...
Sudilah visit blog saya...
http://mypreciousalisha.blogspot.com/
dengan harapan ada rezeki yer...

me n de alisha said...

p/s. kepada penganjur giveway ni, mummy lum jadi followerlah, nanti mummy add yer, internet ni ada problem lah sekarang...hara-harap dapat diterima yer

midot said...

Entry saya

http://cayunk.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway.html

liwaniel said...

salam...

saya dah buat entry giveaway ni

http://liwaniel.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

Sherry said...

follower :) blogged entry http://rockwsherry.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

Ibu Ayra said...

Cik As, saya dah buat entri...sila cek ya...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

::It's Me:: said...

Salam, sori...tadi saya tak letak link terus kat contest nie...sila abaikan komen saya yg first tadi.... sori sangat2...

http://zanmyly.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

asmieyra said...

salam, cik as ni last decision huhuhu...
jenguk ler blog saya yer..
http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

asmieyra said...

Cik AS,nak join...last dicisoon..huhuhu...
jenguk yer...http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

elmiezlin78 said...

Salam As,
Saya pun nak join gak. Jemput melawat link ni : http://toteboutique.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html
Saya teka 789 :)

Fida Blog's said...

cik As, saya pun last minit...

ini link saya:
http://nrfida.blogspot.com/2009/07/tote-boutique-giveaway-2.html

boleh yer boleh yer. TQ.

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator