UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Thursday, July 16, 2009

BAG NOORLELA ...



Ini pula adalah salah satu order dari Ms Noor. Dia dah bosan menunggu Tote Bag yang dah lama di order. Maaf yerk Noor, bukannya apa, bila dah ada 4 orang anak nih, waktu menjahit agak terhad. Bila mereka dah tidur barulah sempat menjahit. hahaha .. rasanya ramai yang macam tuh .. Order yang lain adalah Ms Pinky & red POlka Dot. Saya tak upload gambar sebab bag tu pernah di buat sebelum nih . Tapi tengoklah nanti, kalau rajin saya upload yerk ....Harap Noor suka akan combination kaler nih .... Pattern 7 Large Size katanya.



Bahagian dalam Bag. seperti yang pernah saya katakan. bag ini pon buleh jadi diaper bag, tapi besar sket. sape2 nak yang cute boleh amik Nisa' Diaper Bag . Nak yang besar, boleh pilih yang macam ni pulak ..

1 comments:

midot said...

beg ni cam menarik..klau nak order, bleh tak?? tapi nak tahu rege..mintak tolong email kt midot_1605@yahoo.com

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator