UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Friday, February 5, 2010

LATEST PROJECT

Masa memang terhad .. sekarang jadual harian dah semakin penuh especially sejak Alia masuk darjah 1. tengah hari tu kira dah Pack dah .. nak kena pergi ambil Alia & Aisyah sambil mengusung 2 orang anak .. adoi ... petang lak nak hantar dan amik alia sekolah ... malam lak nak hantar Alia & Aisyah pergi mengaji ... penatnya ....

So inilah project terbaru yg sempat saya paparkan utk teman2 Bloggers di luar sana yang tak jemu2 membuka dan melawat Blog saya .. Terima kasih


Ini adalah Bag nanee HS. Bag medium size .. saya lenih sukakan medium size berbanding large Size. Kat dalam tu pon ada gambar wristlet kecil (Free).


Ini pula Pyramid Purse cth untuk kak Ita. material kain cotton keras ...




Ini pula bag Syazreen .. sebenarnya saya nak guna kain belang2 warna oren tapi rasanya terlampau banyak Oren kaler laks nanti .. so tukar belang2 warna lembut tuh ... kat atas tu pulak Wristlet Free punyer ...


baru-baru ni MIL datang umah .. tengok dia bukan main mengusha bag2 kat dalam bilik menjahit .. so saya pon offer utk buatkan dia sebiji.. tersenyum lebar .....tak sempat nak buat ribbon .. tapi dia kata tanpa ribbon pun ok ...


Ini pula bag fadhlina .. dah sampai ke tangan tuannya ... dia kata cantik .. alhamdulillah .. tima ksh




Another version Makeup bag .. yang ini simple & I like .!!!


Ini pula order dari Nursyahirah Sain .... Make up bag ... & dah pon sampai ke tangan tuannya

Tas syawal untuk Bie Ryn ...

1 comments:

Sherry said...

so pretty I like the strawberry fabric :)

oh ya having giveaway http://mymomsbest.us

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator