UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Wednesday, October 28, 2009

MAKE UP BAG UNTUK DIRI SENDIRI





Sejak saya mula membuka Tote Boutique iaitu dalam bulan 5 , tanpa saya sedari saya sudah pun membuat hampir 100 biji Totes yang di order oleh teman2 blogger di luar sana. Alhamdulillah .. ini rezeki anak2 .. Jadi semalam saya telah membuat sebiji make up Bag untuk diri sendiri kerana sejak membuat tote yg di tempah, saya sendiri tidak mempunyai bag. So, di kira credit kepada diri sendiri ... Dan kepada teman2 di luar saya TERIMA KASIH ..

2 comments:

Huda said...

sweet sgt sbb leh isi mekap2..ala kalau nak wat pegi jejalan pun ok sbb cantik :)

kak as, if order dh bukak balik let me know k! coz nak order tuk jadikan hadiah for my ibu nx march..tq!

Cik As said...

Salam Huda,

Memang boleh bawa gi jalan-jalan tapi akak buat boh make up je .. jalan2 kena bawak bag besar gedabak sket sebab nak bubuh barang budak2 .. pampers lah .. botol susu lah .. pakaian spare lah .. towel kecik lagi dan bacam2 .. kalau buleh satu umah nak angkut .. ahaahaha..

Order masih di tutup .. nak buat order yg sedia ada .. nanti kalau buka akan ada note besar kat tote boutique ... TQ Huda kerana sudi beri komen .. i likeeeee

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator