UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Friday, July 17, 2009

BAG SIAPAKAH INI ..



Pemiliknya adalah seorang yang paling kerap dan paling setia mengunjungi Tote Boutique malah bulan lepas sahaja beliau telah mengunjungi lebih kurang 150 kali .... sungguh terharu .. beliau juga sering menegur saya di shout Box. Saya sedar sejak kebelakangan ini beliau jarang sekali masuk ke Boutique saya .. Kenapa yerk .. saya tahu .. kerana beliau seorang GURU .. dan tanggung jawabnya yang begitu besar terhadap anak muridnya maka dia terpaksa akur bahawa dia takkan boleh selalu melihat BLOG2 crafter di luar sana. Takpa cikgu .. saya paham .. dan saya rasa dia pun tahu siapa dirinya.... THANKS CIKGU DYANA & bag ini untuk cikgu ...

3 comments:

ALIFF AQILL said...

Cik As,
TQVM.. Santeek sesangat.. suka-suka.. tu la, kebelakangan ni memang xrajin nk enteprem.. last two week satu umah demam, pastu terpaksa balik Kota Bharu my FIL meninggal.. skrg ni bz dgn program kat skolah..

Jgn risau, saya pasti terima dgn hati terbuka.. Tp serius ckp, memang cantek n sweet..

Cik As said...

Saya try pakai .. kata suami saya memang sesuai untuk cikgu2 ,, orang macam saya tak sesuai ... hahahaha ,,,

R LEeN said...

sy sesuai x?

hhehehheh

cantiknye....

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator