UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Sunday, May 17, 2009

NEW FABRIC FOR THE BAG

FB01 - OUT OF STOCK


FB02 - OUT OF STOCK


FB03


FB04 - SORRY, FABRIC IS OUT OF STOCK


FB05 - SORRY, FABRIC IS OUT OF STOCK


FB06 - OUT OF STOCK


FB07


FB08

FB09

FB10

FB11 - SORRY, FABRIC IS OUT OF STOCK

FB 12


FB13


FB14


FB15


FB16


FB17


FB18 - OUT OF STOCK


FB19


FB20 - SORRY, FABRIC IS OUT OF STOCK


FB21


FB22


Anda cuma perlu memilih Fabric dan pattern Bag. Saya akan membuat untuk anda dengan Harga RM30 kecuali FB01 & FB03, Harga RM35.






16 comments:

ALIFF AQILL said...

Cik As,fabris akan diupload?
bila tu?
buatnya nnti nk tukar lg ponin pala Cik As nk melayan kita..
tunggu nk tgk yg akan diupload tu leh x?
hehe.. sori lg skali..

ALIFF AQILL said...

yg 2nd tu pun cun gak?
caner ni Cik As?
tlg pilihkan utk kita sbb Cik As tgk live lain sket..

:)

ALIFF AQILL said...

Cik As,
confom la yg 1st tu..
pastu kalau nk mtk buat pencil case yg bajet rm5 jer blh x?
sbb senang nnti nk b.in ckup2 rm40..

My Name Aspalila or Cik As said...

hihihih ...
Nampaknya Mama Aliff Aqill ni memang suke sangat ngan warna biru kan .. so ..jangan pk sangat warna2 lain ....by the way .. ribbon tu kan nak letak kat dua-dua tangkai . maksudnya 4 ribbon lah kan .. kalau x betul tlg bagitau erk ..

ALIFF AQILL said...

tol tu Cik As,
biru, hitam, putih n pink.. yg 2nd tu kita bkenan sbb aritu tgk miss pinky tu.. tp xper la, kita ambik yg 1st tu..
new fabbys tu pon mengancam jiwa raga gak.. lg2 yg last tu..
xkan la nk kena wat collection tote bag Cik As lak eh?
poning pala acik gini Cik As..

ribon tu buat front side dh ler..

note: cane dgn request kita utk pencil case yg harga rm5 tu? blh x?

My Name Aspalila or Cik As said...
This comment has been removed by the author.
My Name Aspalila or Cik As said...

Mama ALiff aqill, boleh bg fabric code x?

ALIFF AQILL said...

Sori yer Cik As, dh pening melayan kita sorang..
kod fabrik yg kita nk FB01..
TQVM.

SyahNur said...

cik as, sy pun beli gak FB08, 09 & 12... mmg cantik kan kain2 ni... geram je tgk! yg sy da buat beg, kain mickey FB08.. yg FB09 sy buat pocket utk mei-tai (still in progress) yg FB12 pla. sy plan nk buat seluar utk anak2 hehe...

My Name Aspalila or Cik As said...

Syahnur,
fabric2 tu memang cantik.

Untuk pengetahuan Aliff Aqil, FB01 tu takda warna biru pun., ada warna kelabu cerah ngan warna kelabu tua. satk de warna biru dalam kain tuh. kalau ok mlm ni proceed buat sebab nak pos cepat2 nanti

ALIFF AQILL said...

Ya Allah..
sungguh rabun mataku kalo camtu ;0
agaknya kelabu tua tu kot nmpk cam biru..
yg booking seblom ni dh ada org ambik x?
kalau xdak kira ambik yg tu dulu la..
tambah ribbon jer..
kalau dh ada org, kita nk fabrik LOVE SHAKE BIRU..
PBB tu Public Bank kan?
agaknya bila blh siap?
sbb sya nk mtk tlg kawan b.in kalau Public Bank.
tq Cik As..

ps: kita happy sbb dh dpt tote bag tu td.. :)

My Name Aspalila or Cik As said...

Okay ..
kita buat polka dot biru sebab Mama Aliff Aqil memang dah lama reserve Fabric tuh.. Pencil case saya buat kain lain k sebab kain tu dah takde. Saya guna Love shake warna biru. Free 2 pyrmaid purse.

TQ

ALIFF AQILL said...

ok..
kalau cmtu buat pencil case yg besar sket pon xper..
sbb kalau polka dot biru tu RM 30 kan..
So pencil case tu RM 10 nyer bajet k..
wah..free 2 lagi tu..
kalau blh nk satu warna biru gak yer..
total b.in RM 40 lah yer?

ALIFF AQILL said...

lupa plak.. PBB tu Public Bank kan?
kot nnti salah bank lak..
confom harga yer,
kita nk mtk tlg member b.in..
kalau x hr ni, InsyaAllah esok..

TQVM Cik As.
Penat layan customer sorg ni yg byk sgt songehnya..

:)

My Name Aspalila or Cik As said...

bag cost RM30
Pencil Case RM5
Free 2 pyramid purse - 1 green colour & 1 Blu color
PBB utk public bank
Insya allah hari rabu ni posize bag ok ke
kalau nak resizing bgtau
saya boleh resizing kan bag tu
takpa .. yg penting customer puas hati
TOTAL TO BANK IN = RM35 (dah termasuk posting cost)Lepas ni kalau ada pembelian ke-2 diskaun 10%. Berjaya mendapatlan 5 orang mebeli Bag saya membolehkan Aliff Aqill dapat 1 FREE TOTE BAG.
- promotion jangan x promotion-

ALIFF AQILL said...

wah..
soka-soka..
akan ku pastikan promotion berjaya..
nk dpt TOTE BAG FREE..
kita mang suka kumpul bag..
kita xpandai nk resizing tp kalau Cik As bleh buat patern lain sket ok gak..
at least kita ada pelbagai bag..
yg bleh muat fail saiz A4 ker..

Cam ni lah Cik As,
nk senang citer Cik As buat la something yg kita bleh guna..
Kita nk b.in RM 40 cukup..
Senang kira sket..
Pouch ker apa ker yg berpatutan dgn RM 5 tu la..
pastu kalau blh dlm kita nk combine kain mcm tote bag yg kita dpt tu..
sweet jer rasa..
bleh x camtu ?

:)

note: letak la ribbon kt mana yg sesuai.. plain biru pun xper.. yg penting nmpk gojess mcm tote bag yg kita dpt..

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator