UNTUK MAKLUMAN SEMUA

Thursday, May 7, 2009

ONLY RM30 ( termasuk bayaran penghantaran )



Too Green Tote Bag
12"(H) x 15"(W) x 4" (D)
4 Pockets
1 Zipper pockets
Straps are 24" end to end


SOLD OUT



Red Snoopy Bag
12"(H) x 15"(W) x 4" (D)
6 Pockets
1 Zippered Pocket
Straps are 24" end to end

SOLD OUT




Beautiful Lady Tote Bag
12"(H) x 15"(W) x 4" (D)
6 Pockets
1 Zippered Pocket
Straps are 24" end to end

SOLD OUT



Grey Flower Tote Bag
12"(H) x 15"(W) x 4" (D)
5 Pockets
1 Zippered Pocket
Straps are 24" end to end

SOLD OUT

18 comments:

mummYaeesh said...

hye cik as...
jgn risau cik as kat sini pun weols follow kekdahnye..woohoo...
ku bersamamuuuuuu!

ALIFF AQILL said...

Cik As,
the price really reasonable..
kita tgu lg utk new coming collection..

Cik As. said...

THANKS MAMA QILL,

SETIAP PEMBELIAN AKAN DAPAT COINS PURSE PYRAMID SHAPE YANG SAMA JENIS KAIN DENGAN BAG SEBAGAI BONUS. NANTI SAYA MASUKKAN GAMBAR COINS PURSE TU UNTUK TATAPAN SEMUA

ummu asiah said...

cik as...

cantik sgt...masih available ke no 1 n 3 tu?

Cik As. said...

YUP ...
MASIH ADA..
NO 3 TINGGAL 1 JER
KALAU BERMINAT SAYA RESERVE BOOKING.

ALIFF AQILL said...

kalau nk request pencil box or beg laptop or apa2 yg kita nk + color n corak kain blh ke?

mama alicianorman said...

cik as bag yg number 3 tu ada lagi tak?..kalau ada saya nak beli..please..heheh... email me at faridahsalim@gmail.com

ALIFF AQILL said...

cik As, kalau ada material stripe or blue black color try buat satu.. sya bermiant utk outdoor xtvt..
tq..

azah said...

kalau beli bag dpt coin purse ke?..nak lah..book yg no 3, hitam putih, kalau habis, yg no 1 pun boleh...email me at azah_gege@yahoo.com

Cik As. said...

I will email the detail of payment mode tomorrow kay.

Cik As. said...

To Mama Aliff Aqil,

Saya akan cuba buat satu. Kalau berminat boleh order, kalau tak, tak jadi masalah.

shuds said...

wahh.mmg affordable sgt2
RM30 included postage?
mana nak cari tuh!hehe
dah tu dapat coin purse lagi
ish ish ish.berbaloi!

Cik As. said...

TIMA KASIH ...
SELALU LAH BERKUNJUNG KE BOUTIQUE NI YERK

MaMa DhiYYa said...

nak beli beautiful Lady tote bag
masih ader lagi ker yek...
kiter dok miri sarawak..
bekenan sangat kat yang tuh ;p
bleh email la yek nurainin@sarawaknet.gov.my
ttg paymentnya.

My Name Aspalila or Cik As said...

ORAIT ...

MaMa DhiYYa said...

dearest Cik As...
thanks coz book utk kiter tp not dat 1
i want beautiful lady tote bag yang corak bulat2 tu ;p heehehhe masih ader lagi kot.. tgh tunggu email cik As ni bout da payment. =))

My Name Aspalila or Cik As said...

hihihi ..
suri .. ada 1 lagi. okie. kita book tu utk mam dhiya k. nanti kita email Mama Dhiya.

MaMa DhiYYa said...

tq cik As

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Address
Phone No
Bag Pattern
Fabric Code
Size Large (17"W x 12"H x 5-6" D)
Medium (15"W x 12"H x 5-6" D)
Small (14"W x 12"H x 5-6" D)
Any Notes or Special Request
Email Address:

form creator